[]

lazerle göz çizdirme

evet çok soruldu ama ben kendi duyuruma da cevap almak istiyorum.

*gözlerim hem miyop hem astigmat. çok uzun yıllardır gözlük kullanıyorum ama artık gerçekten hamallık gibi gelmeye başladı.

*diyorlar ki 4-5yıl sonra tekrar bozuluyor gözler. bence 4-5 yıl yine iyi bir süre hem o vakte kadar teknoloji daha da ilerler ona da çözüm bulunur. yaşlanınca katarakt olursun diyorlar. kaç yaşına kadar yaşayacağım belli değil ki dfnsdlf

*yani ben kararlıyım bu operasyonu yaptıracağım ama iki çeşit varmış bu neye göre ayrılıyor?

*bu konuda gözümü arkada bırakmayacak en iyi hastane neresidir?

istanbul evropa yakası

 
Şöyle söyleyeyim; lazer ameliyatı söz konusu olunca ne kadar insan varsa o kadar fikir oluyor, kafan çok bulanacak.
Bence yaptır, ben yaptırdım, mutluyum.
Ancak 2 tür var hangisinden olsam diye işlemiyor durum, önce doktora gidip kornea ölçümü falan yaptırman lazım. Kornean inceyse farklı kalınsa farklı ameliyat oluyorsun, yine numaran çok yüksekse farklı olabiliyor. Ben şahsen 1 doktora gittim, güvendim, yaptırdım. Sana tavsiyem 2 ya da çok istiyorsan 3 doktora git, konuş.
Anadolu yakasında ama Kudret Göz Hastanesi'nde Mehmet Ali Özdil'i tavsiye edebilirim.
  • whoosie  (08.07.13 09:46:43) 
babam astigmat sahibiydi ve 2 kere bu işin en iyisi olduğu iddia edilen sinan göker'e ameliyat oldu ama istediği verimi alamadı. bi süre sorunsuz geçse de sonra gene astigmat belirdi. bu doktor bu işi türkiye'ye getiren ve en fazla sayıda ameliyat yapan doktor ancak gene de konu astigmat olunca çok verimli olmayabileceğini kendimiz gördük. bilgin olsun.


  • hevipeyra  (08.07.13 09:58:17) 
ben yaptıralı 6 sene oldu, hem miyop hem astigmat vardı aynı senin gibi. hala hiçbir sorunum yok çok şükür.
bana da 20 sene sonra kör olacan ıvır zıvır bi dolu laf etmişlerdi, ben de senin mantıkla 5 sene sonra ölcem belki demiştim. hala aynı mantıktayım.
ankara turkuaz göz merkezinde yaptırdım.
  • kafkef  (08.07.13 09:59:00) 
gözle ilgili tüm rahatsızlıklar için iyi bir doktor bulup ona güvenmenizi tavsiye ederim. elbette kişinin bünyesine göre etkileri farklı olabiliyor. gözü sıfırlanan var, sıfırlanmayan var. 4-5 sene sonra göz numarası gene artan var, artmayan var. örneğin ablamla doktorlarımız aynı, 6 numara gözlerini 2002 yılında ameliyat ettirdi. o günden beri bir daha hiç sorun yaşamadı. ben de 2005'lerde niyetlendim, doktorum gözümde retina incelmesi olduğunu fark etti, asla tavsiye etmem dedi. elbette onun lafını dinledim, gözlüklerimle mutluyuz... :))

en önemlisi doktor, ben 95'ten beri aynı doktora gidiyorum, bir kez pişman olmadım. isterseniz ismini verebilirim...
  • buttercup  (08.07.13 10:11:10) 
bacım şimdi şöyle anlatayım sana
3, 17 ve 22 yaşlarımda ameliyat olduğum için (17 yaşındaki lazer ameliyet) doktor tekrar ameliyatın sakıncalı olduğunu, gözle fazla oynanmaması gerektiğini söyledi. lazer ameliyatını çok erken olmuşsun o yüden numaraların ilerlemiş, en az 23 yaşına kadar beklemen gerekirdi dedi. artık gözlerim yine öküz gibi astigmat ve hipermetroplu ve ben amliyat olamıyorum.
eğer ameliyat olmaya kararlıysan bi kere avrupa yakası diye bir şey yok bağdat caddesindeki veni vidiye gidip profesöre muayeneni yaptıracaksın ve o ameliyat olup olmamana karar verecek. 4 5 yıl sonra tekrarlayıp tekrarlamayacağını da o sana söylecektir zaten. öyle bir durum varsa ameliyat olmanın bi anlamı yok çünkü teknolojinin gelişmesiyle senin gözünün bozulmasının bi sağlantısı yok.
sen benim dediğim hastaneye git hele
  • neira  (08.07.13 10:33:54) 
6 ay once olmus birisi olarak tavsiye ederim.


  • helenart  (08.07.13 10:51:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.