[]

Rihanna nasıl bu kadar başarılı oldu?

Başarılı olmaktan kasıt ün ve para tabiki.

Neydi onu farklı kılan?
Sesi mi çok orijinal?
Şarkıları mı?

 
Arkasındakiler.


  • fiber  (04.07.13 18:46:30) 
kalkıp illüminati'ye bağlamak istemiyorum ama, müzik piyasasında ruhunu satarsan seni bir şekilde başarıya ulaştırırlar. güzel şarkı yazarlar, ünlü prodüktörlerle çalışırsın, reklamını iyi yaparlar vs.


  • knight of cydonia  (04.07.13 18:47:52) 
Unfaithful zamani basarili degildi,
Ne zaman ki devreye jay-z girdi iste o zaman isler degisti.

Bkz.
ft. Jay-z - umbrella
  • kedidir o kedi  (04.07.13 18:54:50 ~ 19:00:32) 
bu jay-z zaten illuminatinin menajeri gibi bir şey heralde. ünlü etmek istediklerine yolluyorlar adamı ardından patlama oluyor.


  • tescillimarka  (04.07.13 18:58:35) 
ya asıl olayı jay-z'nin yanında olması, ancak kendisinde star havası da var ve bence zenciler dışında beyaz erkeklerin de ciddi anlamda hoşlanabileceği yapısı var.


  • noluyo yaa  (04.07.13 19:42:54) 
illuminati diyorum ben de.

www.google.com.tr
  • himmet dayi  (04.07.13 19:45:26) 
bildiğim kadarıyla baştan beri jay-z ile çalışıyordu ama ne zaman sıradan tek kullanımlık r&b-pop yapmaktan vazgeçip ilginç altyapılar falan kullanmaya başladı, alışılmadık soundlar kullanmaya başladı o zaman patladı. ayrıca sesinin orjinalliği var. ama en büyük etmen magazine yönelen hayat tarzı, giyimi, şarkılarındaki seks ve şiddet içerikleri falan oldu bence. maalesef magazine oynamıyorsan kolay kolay popüler olamazsın. he bunlar illuminati'dir, özel hayatındaki taşkınlıklar falan hep planlıdır, birileri de bunların basında yer alması için destekliyordur falan orasını bilemem.


  • r_u_h  (04.07.13 20:20:34) 
sıçayım illüminatinize.

plak şirketi jayz'nin. jayz de şuan amerika'da müzik piyasının önde gelen isimlerinden. bir nevi o ne derse o oluyor. zamanında chris brown rihannayı dövünce, bir ton single, albüm çıkardığı halde adını duyamadık. ne zaman jayz gel karşim dedi anında her yerde dinlenmeye başladı, ödül törenlerine çıktı. yani bu adam ünlü olacak diyorsa ünlü oluyorsun, tvlerde, radyolarda şarkıların dönüyor. ödüller alıyorsun.
  • utkucbkc  (04.07.13 20:45:02) 
aç instagramine bak bi. yaptığı herşey rockstar havasında. herşey orjinal.


  • phoenixboy  (04.07.13 22:10:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.