[]

Yıldız Teknik nasıl bir okul? (Yüksek lisans)

Dün yüksek lisans sonuçları açıklandı ama Sanat ve Tasarım Anasanat Dalındaki programlar hariç. Yetiştirememişler (hadi buna girmiyorum)

Bugün okulu aradım ne zaman açıklanır diye. Adam önce açıklandı dedi. Tekrar kontrol edip bi daha aradım, ya not düşmüşüz biz oraya, onların sonuçları daha gelmedi dedi. Anasanat dalını aramamı tavsiye etti.

Anasanat dalını aradım, oradaki adam da sonuçları dün gönderdik biz onlara dedi.

Tekrar enstitüyü aradığımda adam şaşırdı, bi konuşayım bekleyin dedi. Sonra da 45 dakikaya yayınlamış oluruz dedi.

Merak ettiğim şu: Yıldız Teknik bu kadar lakayt bir üniversite mi? Öğrenciyle ilgili belge işleyişi de böyle zorlukla mı hallolur? Daha önce Mimar Sinan'ın bu konuda lakayt ve zorlayıcı bir okul olduğunu duymuştum ama Mimar Sinan'dan çok Yıldız Teknik'i çok ciddiyetsiz buldum.

Aranızda lisans veya yüksek lisans yapan var mı? Nasıl bir okul bu konuda?

 
eksisozluk.com

Şu yazdığım olay yıldız teknik üniversitesinde meydana geldi.
  • totalstation  (04.07.13 10:33:39) 
iü, marmara, ytü, maalesef bunların hepsi böyle. Türkiye'de vakıf üniversitesinde değilseniz, işiniz en iyi ihtimalle hep bu şekilde yürüyecektir. Bunun için elbette okuldan soğumayın ama öğrenci işleriyle aranızı sıcak tutmaya, yüzünüzü hatırlatmaya bakın.


  • pandispanya  (04.07.13 10:35:03) 
Ben Anadolu Üniversitesi mezunuyum da bizim fakülteye ağır, iş bilmez dediğime pişman oldum. Hiç bu kadar yaptığı işten habersiz olanını görmemiştim.


  • nilmiye  (04.07.13 10:46:31) 
devlet üniversiteleri hala memur zihniyeti ve kadrosu ile yönetiliyor ondan dolayı normal...
ben de yüksek lisans dil sınavı için başvuracaktım. aradım öğlen tatil yapıyor musunuz diye, yapmıyoruz gelin dediler. gittim kapalı idi öğlen. dedim tatil yapmıyoruz dediniz, e yemek de mi yemiyelim dediler:)

  • ne nicki be  (04.07.13 11:38:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.