[]

er kisi ne yapar da hatun kisi icin guzel bir gece hazirlayabilir?

Mesela hatun kisisi hos bir makyajdan sonra, guzel bir gecelik giyer, bi kac mum yakar, guzel bi tutsu yakip hafif bir muzik acarsa er kisisi icin guzel bir gece hazirlamis olur diyebiliriz.

Peki er kisi hatun icin ne yapmali?


 
sarap cok guzel fikir olabilir. meyve tabagi tarzinda ufak bir olay, yaninda ufak bir sarap, yaninda 2 kadeh. los bir isik, guzel bir muzik. cicek ya da gul yapraklariyla suslenmis bir yatak.


  • archely  (04.07.13 03:51:23) 
'güzel bir gece' olayını en fazla 1 saat sürecek aktiviteye bağlamazsanız sorunuzun cevabına birkaç adım yaklaşmış olursunuz.

cinsiyetçi tavırdan sıyrılırsanız hatun kişiyle birlikte hareket etmeye başlarsınız, ki bu da uyum anlamına gelir. uyum da güzel bir gece için ortak adımlar dolayısıyla harika bir akşam ve geceyi sağlar.

yani kısaca; al şarabını, yap yanına hatunun sevdiği tarzda yemekler, şaraba yakışacak mezeler zımbırtılar. yiyin yemeğinizi güzelce, sohbet muhabbet. yemek sonrası için de meyve tabağı ya da ne seviyosanız, abur cubur vs. açın sakin sakin müziğinizi de. e sonrası dediğin yere gider zaten, en azından hayvan gibi, öncesi olmayan seks yapmamış olursunuz.
  • gupon  (04.07.13 03:59:00) 
Allahtan her erkek için güzel bir gece = seks ve onun öncesi hazırlık demek değil.

ama

seks ve onun öncesi hazırlık demek = güzelbir gece hazırlığı olabilir.

erkek kişis şarabıg etirebilir, güzel bir müzik açabilir, hepsiden önemlisi kadın kişisine "yahu ne güzelsin lan, kedi canını senin" gibisinden iltifatlarda bulunabilir.
  • cedric tweedledee  (04.07.13 04:15:52) 
oha öncesi olmayan seks neden hayvan gibi yahu? ne kadar saçma bir düşünce.

tam tersine hayvanlarda daha çok ritüel vardır sevişme öncesi, yani direkt seks gayet insani, kaldı ki, direkt sekse girişmek kötü bişey değil ki? ille de romentik oalcak seks diye bi kaide yok.
  • cedric tweedledee  (04.07.13 04:18:33) 
ritüel başka bi şey yalnız. kaldı ki hayvanlar içgüdüsel davranıyolar. duygusal olmak da değil kastım, sonuçta ilişki yaşıyoruz karşı cinsimizle. seks dışında da süren giden ilişkilerimiz var.

hoop seks olayı, güzel bir gece planlayan biri için uygun değil. seks yaparak güzel bi gece geçiremeyiz. en azından burda hatunu için özenmek isteyen bi adam var, durum içinde değerlendirince sadece sekse yatırım yapmak veya direk sekse girişmek öncesi olmayan bi şey olur. hayvanların içgüdüsel hareketlerini bu kategoriye sokmak yanlış, duygularıyla hareket eden canlılardan bahsetmiyoruz. ben hayvan gibi öncesi olmayan derken tam olarak bunu kast ettim.
  • gupon  (04.07.13 04:22:31) 
neden seks yaparak güzel bir gece geçiremiyoruz ben de onu anlayamadım. yani direkt seks neden bu kadar kötü bişey ola yazdı, anlamsız geldi bana.

ayrıca bir bakış, bir fısıltı, ne bileyim bşr öpücük bile sekse yol açabilecek kocaman bir başlangız oalbilir.

yanit abi ben burada her daim öküz gibi seks yapmak iyidir demiyorum, tabiki de romantik tatlı hoş, romantik bir gece sonudna seks gayet güzel oalbilriken, gayet bu ön hazırlık olmaksızın spontane bir gece bile gayet güzel bir geceye yol açabilir.

umarım analtabilmişrimdir derdimi, ya allah haydi seks te güzeldir diyorum kötülemeyin diyorum,

aman gecenin bu saatinde söylediklerime bak ya, neyse ben zıbarıp yatıyorum!

iyi geceler kanal!


------------------

cedric odayı terketti
  • cedric tweedledee  (04.07.13 04:34:02) 
Sonrasında seks olduğu için "hatun için de" güzel bir gece olabilir.

Sanki bi tek erkekler bu eylemi gerçekleştiriyor arkadaş!
  • damba  (04.07.13 08:09:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.