[]

Şişme yatak

Selam kamp aşıkları

urun.gittigidiyor.com gibi bir yatak alıcam. çadırda kullanmak için. 0.52 mm çok ince geldi. Nasıl bir malzemedir bu Vinly.. Kolay patlar mı? sıkıntı çıkarır mı?


 
kampta kullanmak için şişme yatak yerine şişme mat almalısınız. o alacağınız yataktan hiç bir fayda görmeyeceğinizden emin olun. 3 gün sonra hava kaçırmaya başlarlar. o yüzden şişme mat alın. husky'nin şişme matlarını tavsiye ederim. şişirme derdiyle falan uğraşmazsınız. yatak için pompaya para vereceğinize mata para verin uzun yıllar kullanın derim.

www.atlaskamp.com
www.atlaskamp.com
  • kaynaklari etkin kullanamayan iktisatci  (03.07.13 22:51:14) 
mat, üstüne de uyku tulumu... soğuk günler için. yatak ben de tavsiye etmiyorum.


  • vorus  (03.07.13 22:55:22) 
mat+ tulum var bende de ama böyle sıcak günler için biraz daha rahatlık sağlayacak bir şeyler arıorm..


  • accorbite  (03.07.13 23:02:39) 
mat + süper rahat pike battanie karışıı yazlık geniş tulumlar var, mumya kesimli falan değil.

www.hepsiburada.com
  • killerbee  (03.07.13 23:10:25 ~ 23:14:05) 
bende bu yataktan var, 2 yil kullandim cadirda. cok rahatti acikcasi :)


  • she was my baby  (03.07.13 23:13:25) 
en mantiklisi deniz yatagi + uyku tulumu.

deniz yatagi yer de kaplamiyor, tasimasi kolay, gece uzerinde yatarsin gunduz cikarip denizde kullanirsin.
  • nawres  (03.07.13 23:35:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.