[]

Bir projem var popüler olur mu

bir site yaratıp o sitede videolu film eleştirileri yapmayı ve diğer kullanıcılarla beraber film eleştirisi yapmayı düşünüyorum kısmetse gelecek kış yapmayı düşünüyorum




 
olmaz.


  • nawres  (02.07.13 20:14:55) 
olur fakat katılım gösterecek bir ana kitle bulman lazım. farkındaysan ekşi sözlük de 1000 kişiyle bir dönemi atlattı. yorum yapacak şahsiyetler her türlü sosyal medyada her türlü eleştiriyi kabul etmeli. yani kolay değil, ama tutarsa çok fena tutar. iyi şanslar diliyorum kardeşim..


  • urnganic  (02.07.13 20:15:51) 
misal popüler filmleri de kötünün kötüsü filmleri de inceleyeceğim ve diğer kullanıcılarda seçtikleri filmi eleştirecek misal ben orjinal Carrie filmini incelerken diğer kullanıcıda yeni çıkan Carrie filmini inceleyecek


  • Sandman  (02.07.13 20:23:07) 
tutmaz bence.


  • oyokbuyoknevar  (02.07.13 20:26:19) 
Tutmaz mutmaz deme, eğer vaktin varsa otur uğraş. Başarısız olsa dahi epey bir şey öğrenirsin (ilk girişimin olduğunu varsayıyorum), daha sonra çok iyi bi fikir geldiğinde tecrübesiz olmazsın.


  • roket adam  (02.07.13 20:33:29) 
kullanıcı grubuna bağlı olarak tutabilir.


  • wiillii  (02.07.13 20:39:20) 
popüler olmaz ama belli bir kitleye erişebilir yine de.
eleştirilerin çok tutarlı, oturaklı olması lazım tabii...
yaparsanız bol şans, burdan haber verirsiniz zaten, girer bir bakarız :)
  • neyleyim  (02.07.13 20:43:44) 
artık uzun video'ları(1-2 dakikadan uzun) -ben dahil- çoğu kimse izlemeyi tercih etmiyor. hele ki böyle bir alanda izlenme sağlaman biraz zor gibi. kemik takipçi kitlen olur onlar da az olur.

ama bu olayı aşmak için projeye yan fikirler üretebilirsin bak. mesela interaktif olabilir bunun için de en kolayı canlı yayın yapman lazım. atıyorum her gün 18'de bir filmi konu alırsın. katılımcıların sorularını veya fikirlerini de yayına katarsın gibi falan filan kem küm.
  • bilgedenfsaa  (02.07.13 21:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.