[]

2. üniversite

selamlar,
şu an hukuk fakültesi son sınıf öğrencisiyim, ama üniversite sınavına mf öğrencisi olarak hazırlanmıştım. tm puanım iyi gelince hukuk tercihi yaptım.
hayalim moleküler biyoloji ve genetik okumaktı, ama türkiye'deki iş imkanlarının yetersizliği falan derken yazmadım işte.
şimdi hukuk son sınıfa geçtim, milletin sınav sonucu heyecanını falan görince bitirince hazırlanıp moleküler biyoloji ve genetiği okusam mı diye düşündüm. en nihai hedefim ise ne hukukçu ne de bilim insanı olmak, aşçı olmak istiyorum.
neyse işte öyle. napıyım seneye hazırlanıyım mı sınava? bir 4 sene daha okuyabilir miyim sizce?

 
THY'ye başvurup kabin memuru ol. Zaten kabin memuru olunca boş vaktin de olur. Arta kalan zamanlarında aşçılık yaparsın. 2. üniversiteyi de boşver bence. Yaşın ilerlemeden bir işe gir. :/


  • otonom  (01.07.13 18:51:22) 
bildiğim kadarıyla ikinci üniversiteye kayıt yaptıramazsın askere gitmeden. emin de değilim gerçi.


  • keymark9  (01.07.13 18:59:25) 
www.youtube.com

Kardeş bana direkt bunu hatırlattı yazdıkların. Nihai hedefine atlasan doğrudan?
  • buzbebek  (01.07.13 19:01:20) 
Nick-duyuru uyumu. 4 sene daha okunur mu yav


  • degisim90  (01.07.13 19:16:56) 
aynı ruh halindeyiz üstad.

gerçi ben bitirdim üniyi felan ama makine müh okurken inşaata çap yaptım derken bir yandan da açıköğretim bitirdim. gelgelelim aklım hep böyle televizyonculuk işleri haber kovalama falan filan işlerinde.

özet: en nihai hedefim virane bir barakada balıkçılık yaparak müzeyyen senar dinlemek/dinletmek istiyortum, beşiktaşlıyım. rihanna'ya sempatim var!
  • alpkartal  (01.07.13 19:50:49) 
@keymark9 sanırım kadınları askere almıyorlar:)


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (01.07.13 20:00:28) 
@buzbebek haha haklısın:D


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (01.07.13 20:02:07) 
@alpkartal ee vazgeçtin mi şimdi, nooldu?


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (01.07.13 20:12:26) 
@ne istedigini bilmeden aglayan cocuk

panpa yog. şimdi mal gibi donatı falan sayıyorum. emekli olunca yapcam 65 yaşında sadfgdghfdssa :/
  • alpkartal  (01.07.13 20:34:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.