[]

Berber Usturası

Selamlar. Erkek arkadaşım berber usturası arıyor. Sürpriz yapıp ben alayım diyorum. (Usturayla ne kadar sürpriz olursa :D). Nereden alınır bilen, kullanan, tavsiye edecek olan var mı? Böyle komple bir takım da olabilir o fırçasıyla, tasıyla.. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler :)




 
avm lerde vardır çarşılarda vardır


  • female demon  (01.07.13 10:40:43) 
usturayla kendini traş edebilecek kadar bilgi sahibi ve tecrübeli mi? Merkür marka eski traş makinaları var, sanırım erkek arkadaşın biraz jiletle falan oynamak istiyor, o makine o ihtiyacını karşılar. tavsiye ederim. yanında güzel bir havlu, jilet, sabun ve sabun kabı alabilirsiniz.


  • dahili meddah  (01.07.13 10:42:37) 
bazen yollarda görüyorum el arabası ile yığınla malzeme satan adamlar var, onlar da oluyor, ya da söyle bir erkek arkadaşına bir berberde rica etsin yedekleri oluyor onların varsa satarlar. özellikli birşey alacağım dersen çelikti oymalı saplı falan, tahtakale de var.


  • celik comak  (01.07.13 10:57:05) 
Çok kararsız kaldım, şimdi onun istediği gibi otantik ustura tarzı bir şey mi yoksa şu linkteki tıraş makinesi mi? (Tıraş makinesine de ihtiyacı var. Asıl derdi şimdiki makinesiyle sakallarını istediği boyuta getirememesi, makinesinin kalitesiz oluşu. Diğer yandan da makine ince yerlere kolay uygulanamıyor vs diye ustura istediğini söyledi.)

www.philips.com.tr

Ne yapsam?
  • pandispanya  (01.07.13 11:07:31) 
bence makine ya, blue3,mach3 ve fusion denemiş biri olarak makine diyorum.jiletçilik biyere kadar .


  • lord  (01.07.13 11:42:28) 
makina alma pişman olursun. jiletli tiras makineleri dediklerinden alsan.


  • all girls dream  (01.07.13 12:30:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.