[]

Erman Toroğlu - Gezi Parkı

Hani çok dobra, çok korkusuz adamdı ya. Gezi parkıyla ilgili bir cümlesi, yazısı, muhabbeti oldu mu yoksa ben mi kaçırdım?




 
gezi parkını bilmem ama her fırsatta başbakana giydiren biridir kendisi. chpye oy verdiğini de belirtmiştir.


  • fuzzy olmak istemistim  (30.06.13 17:21:27) 
olmadı. bak ahmet çakar ın da olmadı. istersen tüm listeyi vereyim sana gezi parkı ile ilgili açıklaması olmayanların, öfkenizi kusarsınız rahatça.


  • kafkef  (30.06.13 17:32:35) 
Olmadı. Olması da gerekmiyor. Kimse seninle aynı şeyi düşünmek zorunda değil. Çok korkusuzsa niye yazmamışmış, mantığa bak anasını satayım. Sorsak çok büyük özgürlükçüsündür.

Gezi parkı direnişini sonuna kadar destekledim destekliyorum, fakat senin mantığındaki adamlar yüzünden insanlar soğuyor direnişten, o direnişin mantığını anlayamamış sizler yüzünden kazanabileceğimiz insanları kaybediyoruz. Direnişe katılmayanları bağrımıza basmamız gerekirken saçma sapan yaftalamalara giriyorsunuz, yapmayın.

Ayrıca eminim facebook sayfanda boy boy direniş fotoğrafların vardır.(Al sana yafta.)
  • boş adam  (30.06.13 18:01:31) 
ben de rastlamadım. yalnız soru sahibini çok da haksız görmüyorum. çakar olsun toroğlu olsun her konuda ahkam kesmeyi seven insanlar. bu konuda da bir şeyler duymak isterdik.


  • lazpalle  (30.06.13 18:18:23) 
@boş adam nickini sonuna kadar hak ediyorsun, merak ediyorsan facebook, twitter kullanmıyorum, direnişi desteklerim desteklemem, bu abiler de ister destekler ister desteklemez hepsine saygım var. Ama yavşak yavşak tüm konularda uzman bilirkişi olacaksın, herkesi asıp keseceksin, ama ülkeni ilgilendiren en mühim konularda başını kuma gömeceksin. Adama sorsan ordinaryusa işini öğretir, ama geziden iki çift laf etmez. Türkiye işte böyle adamlara prim verdiği için bu halde


  • freedonia  (30.06.13 18:20:52) 
yani abilik babalık yapabilirlerdi..bi kamyon dayak yedi gaz yedi gençler iki kelam edip sahipsiz değiller diyebilirlerdi...memleketin aziz yıldırımdan trabzonspordan daha da önemli mevzuları var..


  • sadelisoda  (30.06.13 18:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.