[]

55.000 TL Civarı Dizel Otomatik Araç Tavsiyesi

Halihazırda Toyota Auris MMT şansıman kullanmaktayım. MMT şanzımanın dertlerinden sıkıldım. Ve aracım oldukça eskidi. 0 km bir araç almak istiyorum.
Yılda 30.000 Km yapan birisi olarak benzinli aracı tercih etmem çok zor.
Bu bilgiler ışığında;
Aklımda en sıcak seçenek olarak Hyundai i30 veya Kia Ceed var.
Bunlar haricinde Volkswagen Golf ve Jetta da baktım esasında ama hem fiyat olarak bütçemi zorlayacak seviyelerde hem de sipariş verildikten sonra 3-5 ay bekleme süresi veriyorlar.

Alternatif marka/model ya da söylediğim bu modeller için tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
renault captur
dizel 100 km de 3,7 yakıyor fabrika verilerinde sen ona 4-5 arası de.

renault.com.tr
yalnız otomatik değilmiş :(
  • rentts  (29.06.13 17:52:46 ~ 17:53:57) 
golf al kafan rahat etsin, sonradan beğenmezsen bile aldığın fiyata çok rahat satarsın.
golf her ne kadar i30 ve ceed ile muadil gibi dursa da çok bariz kalite farkı var.

  • kafkef  (29.06.13 17:53:39) 
abi o paralara renault falan alayım deme sakın.

www.sahibinden.com

arkadaşımda var bunlardan, baya güzel araçlar tavsiye ederim. sıfır km olsun diye i30'a binmektense bu kayık gibi araçlar çok daha cazip.
  • tescillimarka  (29.06.13 17:58:47) 
ben kesinlikle "aggbi o paraya renault, opel, citroen alma" bakis acisina karsiyim.

araci siz kullanicaksiniz veönceliklerinizi belirlemeniz gerekiyor ondan.

marka , artistik olarak mi alicaksiniz araci yoksa fiyat performans olarak mi? otomobil kullanicilarinin %90 i ikinci kisma giriyor.

birde türk insaninda volkswagen alinca bmw ye bindim zannedenler oluyor, ondan ortalik fiyati sismis volkswagenlarla dolu.

neyse, ben ikinci el piyasasindan cok anlamam arabalarin, teknik kisminda biseyler bilirim ona göre yorum yaparsam kesinlikle, bmw, mercedes sonrasina vw yi bi kenara birakarak konusursak fransizlar geliyor, renault, peugeot ve citroen cok ama cok basarili. zaten bugun bazi daimler modellerinde renault motoru var, bmw nin know how birlikteligi var psa ile.

opele ayri bi pencere acmak istiyorum, su anda teknik olarak hic bir eksigi yoktur bana göre, fiyat performansda da cok basarilidir. eskiden süregelen opel, renault dandiktir kafasindan siyrilmak lazim.

koreliler de bence cok basarili ama onlar hakkinda kesin yorumlar yapamam maalesef.
  • serabetan  (29.06.13 19:17:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.