[]

Şişli'de şuralar nasıldır?

Ev bakıyorum da, bikaç adres vercem size o sokaklar mahalleler nasıldır yoruma ihtiyacım var.

1) Bozkurt mah. Seymen sk. (Dolapcere Cd. ile Kurtuluş Cd. arasında)
2) Kartal sk. (Galata Deresi Cd. üzerinde)
3) Gülbahar mah. Zincirlidere cad. (Shell Benzinlik civarı) (Galata Deresi-Dereboyu cd. üzerinde)
4) Meşrutiyet mah. Elhan sk. (Vali Konağı cad. ara sokaklarından

efendim sokağı, caddesi, mahallesi artık neresi hakkında bilginiz varsa onu istiyorum. öğrenci adamım, kız arkaaşım olur bişeyim olur, buralarda çok sıkıntı çıkar mı, yahut akşam 8'den sonra bıçaklanır mıyım onu bilmek istiyorum acıkcası.

danke.

 
yandex maps ile gayet rahat görebilirsin misal 1 numaranın linkini veriyim
harita.yandex.com.tr
ha muhitteki insanlar vs nasıldır dersen onu bilemicem tabi ama etrafı çok rahat görebiliyosun burda. ben de daha önce ev bakarken bunu kullandım.
  • rentts  (21.06.13 11:24:18) 
3) numarada benden olsun, panoromalı ;)

harita.yandex.com.tr
  • Bysb  (21.06.13 11:31:29) 
kurtuluşu mahlle mahalle bilmiyorum ama yerine göre olabilir birde valikonağı iyidir ya


  • lord  (21.06.13 11:32:22) 
1 numara için iyi yönler: metro yakın, yokuş yok, etrafta ne arasan var, etraf ucuz, eski istanbullular çok fazla ondan orda oturanlar baya iyi insanlardır. gezi eylemlerinden çıkınca polisten kaçarken kendi evine sığınabilirsin. çok geç saate kalmayınca hiç sıkıntı olmaz.

olumsuz: dolapdereye giden insanlar burdan geçiyor, ondan bir sürü saçma insan da olabiliyor. yeryer travestiler var. ayrımcılık yaptığım için söylemiyorum, bunun üzerinden ekmek kazanıyorlar diyeyim. (umarım saçma bir polemik konusu olmaz) taksimden dönerken taksiciler bık bık sorun çıkartabiliyor.
  • ethros  (21.06.13 11:53:52) 
3'ü kesinlikle ele diyorum. o kadar aşağıda değil daha profilo tarafında oturmama rağmen o yokuş hayattan nefret etmemi sağlıyosu. şöyle söyleyeyim, profilonun 12 kat kotu var, en arkasından en ön tarafına gelene kadar 12 kat mesafesinde bir yokuş çıkıyorsun. 3. seçenek daha aşğıda ve metro için profilodan da tekrar önce yokuş inip tekrar çıkman gerekiyor.


  • sirkelimon  (21.06.13 13:10:31) 
1) bir süre bilezikçi sokak'ta oturdum. burada önemli olan dolapdere'ye mümkün olduğunca uzak, kurtuluş'a veya metroya mümkün olduğunca yakın olmak. güzeldir kozmopolittir rahattır, kimse kimseye karışmaz. geceleri kızlar için ürkütücü olabilir ama tehlikelidir diyemem.
2) çok aşağıda. inmesi çıkması dert. otobüs geçmez. ben tercih etmem, tavsiye de etmem.
3) 2'den tek farkı mezarlık manzaralı olması. bunu da boşver bence.
4) burayı tam bilmiyorum ama görünüşe göre burası da çok aşağıda, toplu taşıma yok doğru dürüst. nişantaşı gibi ama aslında değil. tahminimce diğerlerine göre daha sakindir.

benim tercihim 1 olur. seymen sokak dediğin yer ikinci ada sayılır, ev güzel fiyat da uygunsa bence en ideali budur.
  • nxtrls  (21.06.13 14:25:48) 
4) Meşrutiyet mah. Elhan sk. (Vali Konağı cad. ara sokaklarından

tam bu sokakta oturdum. iyidir, ancak çok dar bir sokaktır gürültüsü bitmez. bir sokak vali konağına çıkar, diğer sokak osmanbey'e.
amerikan hastanesine dönmeden yapı kredi var ya, o yapı kredinin arasından içeri girdiğini düşün, o yolun en sonundaki sokak.
  • vejeteryanvampir  (21.06.13 16:02:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.