[]

PSP yardım

Ben bir öküzüm dün akşam üzerine oturarak PSP'min LCD ekranını kırdım. Baktım yeni ekran bir psp parası piyasada.

şu ekranı almak istiyorum tavsiyesi olan var mı?

www.dealextreme.com

 
linkteki ekran psp3000 serisi icin. eger 2000 serisi veya fat bir psp sahibi iseniz bu ekran isinize yaramaz, siparis vermeden buna dikkat edin derim.

ekran degisimi icin ne kadar isteniyor bilmiyorum fakat kendiniz ekran degisimini yapabileceginize inaniyorsaniz bu sekilde cok daha ekonomik olacaktir sanirim. modele gore ekran almaya dikkat ederek bir an once verin siparisi derim ben zira kargonun gelmesi 2 haftayi bulacaktir muhtemelen.
  • diabolus79  (03.03.09 11:42:02) 
khalkedon a sor ellerinde kesin vardır.


  • oceano  (03.03.09 13:30:11) 
Hımm psp piano black benimksi lite yani ama 3000 mi 2000 mi orasını bilmiyorum. alınca taktırmak kolay olur sinanpaşa'da 5-10 lriaya taktırırım ama kaliteli bir ekran almak istiyorum. gördüğüm kadarıyla bu lcd güzel.


  • dusunen hayvanin onde gideni  (03.03.09 17:41:03) 
tekrar yazma geregi duyuyorum; elinizdeki psp'nin modelini ogrenmeden bu lcd guzel diye siparis vereyim demeyin sakin, modele uyumlu lcd almak zorundasiniz, calismaz yoksa.


  • diabolus79  (03.03.09 21:57:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.