[]

the show is over

nedir bu geyik? "oxford vardı da biz mi okumadık" düşüncesindeki bir adama anlatır gibi lütfen.




 
basbakanin basdanismani Ibrahim kalin cnninternational da konusurken; daha dogrusu garip gurup aciklamalar yaparken cunku en son abd konsolosluguna saldirildi..alkol yasagindan buraya geldi boyle konusurken cristian annapour adli bacimiz saat 11:01 I gosteriyorken ''we have to stop'' bitirmeliyiz dedi..
Ibrahim kalinda izin veriyen bitireyim dedi o sirada annapour show is over dedi
yeter amk yaptigin sov bitti gibisinden
daha dogrusu ne dion amk gibisinden
cunku konusma boyunca kadin mantikli sorular sordu adam sorudan baska her sey anlatti...
mesala sunu sordu gostericilere mudehale olmayaxak denildi ama polisin mudhalesi var bundan sonar vatandas devletine guvenebilecek mi? adam baska bir hikaye anlatiyordu.
  • pisuvardandumancikartanadam  (12.06.13 03:12:10) 
"ooo manyak laf" zihniyetindeki arkadaşlar kapak falan sanıyor olayı. adam en son ilkokulda ingilizce görmüş, "show demiş aha gösteri bitti diyor" diye atladı olaya.

dhkpc amerikan konsolosluğuna saldırınca terörist, taksimde halk mı oluyor dedi.
beyaz saray'a molotoflarla yürütür müydünüz dedi. çok da güzel konuştu adam.

sonra kadın da yayını sonlandırmak zorundayım kusura bakmayın sonra devam edeceğiz falan dedi. www.dailymotion.com ingilizce bilmiyorsan bile aç bak kadının ses tonuna mimiklerine. "şov bitti siktir git" mi demiş yoksa ne demiş.
  • tescillimarka  (12.06.13 07:45:44 ~ 07:47:13) 
abd tv'larinda, bizdeki $ansallar gibi falan saatlerce geyik yapip uykusu gelince programi bitirme durumu yok. saniyesinde basliyor, saniyesinde reklam giriyor, saniyesinde show bitiyor. kadin "vakit doldu" dedi, programi bitirdi. olay bu.

tabii kapak olarak gormek isteyenler, show is over tayyib, evett falan diye de anlam yukleyebilir.
  • el desaparecido  (12.06.13 08:00:27) 
yurtdışında türkiye ile bir haber yapıldığında sevincinden çıldıran ergenlerin show is over deyince kendinden geçmesi olayı. zannetmiyorum ki hiçbiri ibrahim kalın ne dedi diye bir dinlesin.
geçtiğimiz günlerde g8 zirvesinde ingiltere de polisler göstericileri tartakladı ama cnn bunu haber yapmadı, niye acaba diye sormazlar, herkes cnn fanatiği oldu arkadaş 2 günde. ikiyüzlülük sıralamasında zirveye oynarız milletçe.

  • kafkef  (12.06.13 10:05:11) 
spikerin başta programından bahsettiğini düşündüm ancak reklam arasından sonra program devam edince lafı ibrahim kalın'a soktuğu fikri daha baskın geldi.

bu arada amerikada yaşayanlar hükümet yanlısı olmasa da cnn international'ın gezi parkı yanlısı yayın yaptığını ve tarafsız davranmadığını düşünüyor.
  • 9kuyruklukedi  (12.06.13 11:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.