[]

taksimde pkk

eylemleri başından beri destekliyorum ve bizzat polise karşı direnişe katılıp biber gazı da yedim. fakat pkk lıların gelmesine canım çok sıkıldı. eylemleri hala destekliyorum fakat artık meydanlara inmek istemiyorum. o varlıklarla aynı ortamda aynı amaç için uğraşmak istemiyorum.

sizin düşünceleriniz neler?


 
şu videoyu gördüğüm dakika soğudum ben.
www.youtube.com

katil polis OÇ tayyip demek kolayda katil PKK oç öcalan demek mi zordu.

1 kişiyi linç etmişler meydanda tepki gösterince.

sevgi kelebeklerimizde g.tlerinin yaya yaya izlemişler ancak.
  • efrasiyab87  (09.06.13 18:01:49) 
ordaki insanların çoğu hiçbir siyasi örgütle alakası olmayan apolitik insanlar birkaç provokatörün yaptığını niye herkese genelliyorsunuz anlamadım, bu tarz durumlarda ısrarla uyarılar yapılıyor zaten ama ortamı bozmaya gelmiş belli ki adam diğer insanların suçu ne kimse haklıyken haksız duruma düşürülemez


  • feykalade  (09.06.13 18:12:18) 
bizzat gidip gördünüz mü bilmiyorum ama gezi parkına girişte hemen solda bu adamların yeri var. yukarda kocaman abdullah öcalan posterleri ve pkk bayrakları. aşağıda sırtlarında kürdistan bayrağıyla halay çeken insanlar. hemen yandaki devrilmiş aracın üstüne çıkmış biji serok apo diye bağıran kişiler vardı.

provokatör falan anlamam ben. o görüntüyü görmem yetti yani
  • eskiden  (09.06.13 18:18:49) 
Daha dün Gezideydim ben.

Her tarafta PKK HPG APO yazıları yazılmış. Bildiğin Sol kampa dönüşmüş her yan.
güya apolitik. 2 tane türk bayrağı gördüm direkler harici. Onun dışında en son saymayı bıraktığımda 45 tane filan sol parti ve örgüt flaması bayrağı vardı
  • efrasiyab87  (09.06.13 18:21:02) 
gayette uyarılar yapılıyor hatta flamalar zorla indiriliyor pkk bayrakları falan da yok şu an, ortamdan nemalanmaya çalışan üç beş kişinin hesabını da biz mi vericez.onların direnişle uzaktan yakından alakası yok zaten amaçları belli siz de onların ekmeğine yağ sürüyorsunuz işte bu kadar basit


  • feykalade  (09.06.13 18:26:05) 
gelmeyin görmek istemiyorsanız, eğer katlanamıyorsanız yapcağınız şey basit, gelmeyin.

türkiye tarihinin en demokratik ortamı olan gezi'de elbette devletle 30 yıl çatışan insanlar da olacak. biz 3 gün gaz yedik, polisle mücadele ettik diye özgürlük savaşçısı kesildik, adamlar 30 yıldır çatışıyorlar devletle polisle.

hayatında TOMA'nın ne olduğunu geçen hafta öğrenenler TOMA yı ateşe verenlere burun kıvırıyor.

o alanda anarşist de var, islamcı da var, lgbt de var, pkkli de var, tgbli de var. yarın hepimiz istiklal deki kafelerimize, beşiktaştaki starbuckslarımıza döndüğümüzde onlar polisle olan mücadelesine devam edecek.

bu arada örgütsüzlüğü ve apolitikliği marifet saymayın, gezi'yi yıkmaya gelcekleri zaman o flamalı örgütlüler en önde mücadele edecek yine.
  • akşemsettin  (09.06.13 18:54:09 ~ 18:55:07) 
Şimdi bir de olaya şu açıdan bakalım.
En başından, bu ağaçların kesilmesini ilk engelleyen kişi, Sırrı Süreyya Önder. Hatırlarsanız son zamanlarda kravat takıp Abdullah Öcalan ile İmralı adasına koşa koşa giden adam.
Diğer bir yandan, insanların en çok şikayet ettiği şey neydi? Basın bu insanları, bu tepkiyi ve bu vahşeti göstermedi. Hangi basın? Bizim İstanbul'da oturup Hakkari'de, Şırnak'ta olan olayları yıllar yıllardır izlediğimiz basın. İnsanlar basının ne kadar yanlı, ne kadar şerefsiz, ne kadar adaletsiz olduğunu gördü. Biz 13 günlük, 15 günlük direnişimizden bahsediyoruz, polis şiddetinden bahsediyoruz. İnsanların bunu bilmeyip görmediğinden bahsediyoruz ama o PKK bayraklı insanlar hakkındaki BÜTÜN görüşlerimiz de isyan ettiğimiz basının bize yıllardır servis ettikleri.
Ben burada PKK'yı, ya da Abdullah Öcalan'ı savunmuyorum. PKK bir terör örgütüdür, Abdullah Öcalan da bunun başıdır. Ama sadece, bir durup düşünelim. Madem o adamlar orada, bak gezi parkında, gidelim konuşalım. Soralım. Sakin sakin anlamaya çalışalım adamları. O insanların yaşadıkları hakkında neler biliyoruz ki? Al sana öğrenme fırsatı.
Dediğim gibi, burada terör örgütü ve elebaşını savunmak gibi bir amacım yok. Sadece bizim başımıza gelenden hareketle o insanların neler yaşadığını anlamaya çalışmalıyız. Dışlamak bir çözüm değil malesef.
  • dampire  (09.06.13 19:08:36) 
benim izlenimim; gezi parkında günlerdir yaşayan ve direnen gençler gerçekten direnişçi. sadece tgb var siyasi sayılabilecek.
ama parkın girişinde ve meydanda siyasi oluşumlar da var, onlar da fırsattan istifade kendi dertlerini anlatmanın peşindeler.
ve haklısın bu durum bence de parka girmeyen, dışarıdan bakan insanlarda kaygı yaratabiliyor.
  • pinkket  (09.06.13 22:28:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.