[]

Bu olaylar iç savaşa döner mi sizce?

Rize'deki olaylar %50nin meşalesini yakar mı? Bir %50 diğer %50 ile çatışmaya başlar mı? Sizce de olaylar çok kötü ve tehlikeli boyutlara ulaşmıyor mu?




 
götleri yiyosa buyursun gelsinler,o kadar açık ve net konuşuyorum.tayyipin %50 sinden bir cacık olmaz.


  • ataturkist  (05.06.13 22:35:12) 
bi kaç mal dışında diğerlerinin götleri yemez çünkü alayı paraya tapan orospu evladı. ver parayı köpek olsunlar.


  • sifirin altinda  (05.06.13 22:36:53) 
Haşmetmehapları döndüğüne biraz sağduyulu, sorumlu, olgun hareket eder inşallah.

muhafazakâr kitle denilen o büyük kalabalık gerçekten şu anda büyük bir öfke halinde. bir işarete bakar icabında. bakmayın yaradılanı severiz filan denmesine vallahi sedikleri filan da yok. ki bunu muhafazakar bir ailede, çevrede, şehirde büyümüş biri olarak söylüyorum. inanılmaz bir nefret var. bırak islamı, insanlıkla ilgisi yok. aile, arkadaş, eş dost ortamında artık neredeyse merhabayı keseceğiz. nedir yani iki tane oy alacağım diye mi, aman 5453 yılına kadar ülkeyi yöneteyim diye.

mübarek gecce Allah akıl fikir versin. insaf sahipleri dile geldi artık. yıllardır süregelen bu duruma halk önayak oldu da bugün gazeteler tvlerde konuşabiliyor o abiler ablalar.çok çok büyük bir tehlike var. bir akıl devreye girmeli artık. dış güçler filan diyerek kimse başkasına .ok atmasın. sen evinde yangın çıkarırsan düşmanın da benzin döker tabi.

inşallah ferahlar rahatlar ortam. insanlar yatıştırılır ve evet saf ama (zır)cahil kitlenin bilinçaltındaki düşmanlıklar daha fazla kaşınmaz. suriyeden beter oluruz Allah korusun.

türk, kürt, alevi, solcu, sağcı, komünist... paramparçayız aslında zihinlerde. iyi kötü birarada tutan değerler ve kurumlar da yıpratılınca, tek tipleştirilince daha da umutsuzlanıyor insan. ama yine de iyi olacak inşallah.
  • mert001  (05.06.13 22:42:20) 
gidip insanlari provoke etmemek lazim, olabildigince halkin destegini almak gerek. akplilere de anlatmak lazim amaci, olmasi gerekeni. bu tgb'lilerin boyle bir derdi yok galiba, gezi parki olaylarini sahiplenip kendi lehlerine cevirmeye calisiyorlar, sanki kendi istedikleri iktidar simdikinden farkliymis gibi. bu giddirenisi de bolucekler surekli "mustafa kemal'in askerleriyiz" diye diye.

bir de "gotleri yiyorsa gelsinler" demek gaza gelmekten, bilmemekten baska bisey degil, diri diri insanlari yakan kesim de onlarin icinde. hicbir sekilde halkla karis karsiya gelmemek lazim. amac bilinclenme, bilinclendirme, ne bok olduklarini gorme ve gosterme olmali.
  • nawres  (05.06.13 22:42:34) 
bu akpliler laftan anlamaz nawres anlatsak ne olucak ? onlar direk mevzu için geliyor polisin arkasından adam dövmeye geliyorlar.

ama buyursun gelsinler ben sarıgazideyim şuan bekleriz delikanlı varsa sarıgazi direnişine gelsin.
  • Caaannn  (05.06.13 22:50:49) 
dostum bilgisayar yazılımlarıyla nasıl çatışacağaz ki?


  • dalessandro  (05.06.13 22:59:32) 
tayyinin %50' si zaten göt korkusuna tayyibe oy veren insanlar. ya makarnam gelmezse (buradaki makarna kelime anlamiyla kullanilmamistir), ya isim olmazsa, ya ihalem gelmezse, cumaya gitmezsem ya isimden olursam.

onlarin buyuk cogunlugu zaten gotleri yemedikleri icin kendi hur iradelerini karsilayacak yerlerde degiller. bu yuzden sokaklarda ancak polislerin arkasinda gorursun.

"ya beni anlarlarsa" diye yuzleri maskeyle kapali bir adim atamaz onlar.
  • kratos  (05.06.13 23:10:38) 
81 ilde bi tek rizeden cikti. Bence rahat olun


  • 102030  (05.06.13 23:33:03) 
Tayyibin %50sini fazla küçümsemeyin derim ben.

tamam eylemler güzel direniş var ama 1 haftalık bir şey bu.
tayyibin kitlesi 10 yıldır onu destekliyor.

yok onlar korkakmış öyleymiş böyleymiş demeye gerek yok. tayyipçi olan ve herşeye rağmen onu destekleyecek olan büyük bir kitle hala var.

bazı zeki arkadaşlarda götleri yiyorsa gelsinler demiş, arkadaşım mal mısın, ülkede iç savaş mı istiyorsun? ne güzel direniş oldu ve hala bir zafer var, peki senin çağırdığın adamlar taşlı sopalı gelince ne olacak sanıyorsun?
  • efrasiyab87  (05.06.13 23:36:24) 
lan amma nefret kusmuşsunuz. şimdi bu akplilerin tuzu kuru olduğundan bir süre olayların yatışmasını bekleyip dururlar. sonra iki üç kontrolsüz şuursuz eli sopalı çıkar belki aralarından. ciddi bir saldırı falan yapacak kadar kendilerini kaybederlerse bu bizim direnişin daha da ayaklanmasına sebep olur. şu saatten sonra ne yaparlarsa kendilerine zarar verecekler eninde sonunda. aralarında bunu idrak edecek kadar çok insan var. daha önce bunların gençlik komisyonlarına girip çıkmış biri olarak (neden diye sormayın, karambole geldim amk) aralarında tuhaf bir hiyerarşi ve önemli çoğunluğunda menfaate dayalı bağlılık var. o topluluk eski ülkücüler gibi ya da 80 solcuları gibi uçuk şiddet eylemine gelecek ideolojik altyapıya da, toplumsal gerilime de bulaşmamış. yani bi sik olmaz. bazı yerlerde kontrollü biçimde kendilerini belli ederler. genelde ise sönük ve birbirinden kopuk bir iki hareket çıkar kalır. bizim mahallede az evvel aşağıda "recep tayyip erdoğan" diye tempo tuttular mesela az önce. kıskananlar çatlasın melodisiyle. 3 defa tekrar edip sustular. sesler çoluk çocuk sesiydi. sustuklarında merak edip kafayı çıkarma zahmetine bile katlanmadım.


  • kargn  (05.06.13 23:42:01) 
Evet dönebilir, mesela Konya'da ramazan ayında sigara içiyor diye öldürülen insanlar oldu, şimdi konuyu şuna bağlayacağım, din provokasyonu her zaman etkili olmuştur, daha yakın geçmişimizde Sivas var, camide bira içildi vs. haberleri pompalandı, bir de üzülerek söylüyorum AKP seçmeni cahil, mesela bir taraftan Abdullah Öcalan'ı içeriden çıkaracak olan hükümeti destekliyor bir taraftadan bak a.q. kominist dinsizlerle pkklılar elele kolkola protesto yapıyor diyorlar, din demişken, AKP içinde kendini Osmanlı torunu gören Osmanlı hayali kuran o kadar büyük bir kitle var ki, bunlar Türklük ve Atatürkten nefret ediyorlar, varsa yoksa İslam-Osmanlı-AKP bu ortamda iç savaş çıkar mı çıkar, ama her ne kadar şiddet içeren polis görüntüleri olsa da polis içinde son yıllarda bademler artsa da, şu an AKP tabanından da ciddi tepkiler var orantısız güç kullanımına, bir de bu AKP yetmezken, sağda solda alperenler vs. çıkıyor, zor arkadaş zor...


  • bisanthe  (05.06.13 23:47:41) 
Dönebilir. Dikkat ettiysen:
1) Başbakan ılımlı açıklamalar yapmıyor, körüklemeye devam ediyor.
2) Yandaşlar ılımlı açıklamalar yapmıyor, körüklüyor.
3) Emniyet ve diğer kamu kurumları da körüklüyor.
4) İslamci medya (Vakit, akit, Türkiye, Star, vesaire) deli gibi provokasyon yapıyor, yalan haberler yayıyorlar.

Eninde sonunda olacağı bu, o insanlar 'dinlerini korumak için' ayaklanacaklar üstüne. Aynı dinden olduğumuz halde. İstedikleri bu.
  • roket adam  (06.06.13 00:13:38) 
lan bi sik olmaz lan. bi laf var hani, çoktan çok gider. o hesap. herkes farkında bunun. dillendirmese de farkında. farkında olmayanın da kafasını skeyim


  • kargn  (06.06.13 00:16:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.