[]

Sizce Neden Gözden Çıkarıldı?

Bununla ilgili elbette karşıt görüşte olanlarınız olacak fakat bi bölümünüz de bu yönde düşünüyordur. Sorum şu; neden Amerika-İsrail başbakanı gözden çıkardı-fişini çekti? Yorumlar geldikçe ben de aklımdakileri yazmaya devam etmek istiyorum. Söz sizde...




 
neden boyle dusunuyorsun. bence gozden cikarildigi falan yok.


  • crucio  (03.06.13 22:46:19) 
@crucio

eğer sadece bizim medyanın satılmış olduğunu düşünüyorsak, çok safız. en azından sadece bu bile destekler nitelikte bence...
  • pek vokal  (03.06.13 22:50:59) 
amerika fiş çekse sence basın 1 hafta sonra mı haber yapmaya başlar yoksa "katil polis" diye manşet mi atar. planlanmış olaylar olsa sence insanlar o gazı solurken "planlanmış" ölüemler olmaz mı? polis silahından çıkan kurşunlarla. evet amerika'nın her olayda parmağı olabilir. dünyaya şekil verir. her olay aslında göründüğü gibi değildir ama bazen de bir halk ayaklanıverir. uyur uyur uyanır. böyle de bakmak lazım. spontane gelişen kısım daha ağır basıyor bence.


  • sparkle kiddle  (03.06.13 23:00:33) 
@sparkle kiddle

pekala dış basının daha ilk günden beridir tahrik edici manşetlerine ne demeliyiz? bu bir türk baharıdır tarzı söylemler? sürekli olarak kınamalar ve bugün de en son beyaz sarayın işe el atması?
  • pek vokal  (03.06.13 23:04:14) 
abdullah gül ün yapıcı tavrından bahsedildi biraz önce. bundan sonra nerede on kişi toplansa eğer o ülke müslümansa arap baharı denecek tabii ki. arap baharından da bir farkı yok ayrıca. ama hükümeti devirmek yönetim değiştirmek gibi bir amacı yok eylemlerin. belki biraz aklını başına alması beklentisi var. ki zaten bu da planlanmamış desteklenmemiş olduğunu gösterir. şunu unutmamak lazım. amerika ruzya piramit içindeki tek göz artık kimse bir bölgede yönetim değiştirecekse iç karışıklık yaratırkken onun karşısına çözümü sunacak kişiyi de destekler. desteklenen ve hatta olayları üstlenen bir oluşum yok. iyiki de yok. halk oluşumu olarak kalıyor. şeyi tekrar hatırlatayım. fatih altay lı ezilip büzülüp kızarıyorsa -ki yüzü olanın yüzü kızarır aslında- e amerika da rte den büyüktür herhalde değil mi? basının bu desteği olmazdı sizin öngördüğünüz durumda.


  • sparkle kiddle  (03.06.13 23:09:50) 
@sparkle kiddle

o zaman şu şekilde düşünelim... abd başkanı obama, başbakanın dostu. farklı bir deyişle biz onların maşasıyız. sanırım bunda herkes hemfikir. ben düşünüyorum şimdi. ben obama olsam ya da israil olsam ya da daha da yukarı çıkalım sionistlerden olsam derim ki ya arkadaş bu tayyipin düştüğü durum bizi tehlikeye sokuyor. neden onu zor duruma düşürelim de halkın güvenini kaybettirelim. bu adam ne güzel her istediğimizi yapıyor, 70 milyona söz geçiriyor. neden cnn, bbc gibi büyük kanalların onun aleyhinde yayın yapmasına izin verelim, kendi medyası yapamazken? neden?
  • pek vokal  (03.06.13 23:15:06) 
İnternette dolaşan komplo teorilerinden biri de ( ki bana göre gerçek ) Türk iktidarlarının ABD'de belirlendiği. Amerika AKP'yi 10 yıldır kullanıyor ve islamcı politikaları fazlasıyla artmış durumda. Amerika bölgede mezhep savaşı isterken, AKP bölgesel güç olmak istiyor. Bunun üzerine artık başka bir parti ihtiyacı doğmuş olabilir diyorum. Farkındaysanız ülke yönetimine bir sağ geliyor bir sol geliyor. Benim düşüncelerim böyle.

Keşke bir mucize olsa da ABD'nin tüm uzantılarını bu ülkeden sürsek. NATO'dur ottur boktur her şeyden çıksak. Çevremizde kendi gücümüzü kuracağımız o kadar büyük bir potansiyel var ki. Milli bir hükumete ihtiyacımız var...
  • synche  (03.06.13 23:28:46 ~ 23:33:12) 
@Synche

şunu diyebilir miyiz o halde; elitler tam manasıyla bir birlik istemiyor çünkü sionist rejimin tek ve küresel bir birlik oluşturmasının yolu bu. fakat tayyip fazla güçlendi ve kontrolden çıktı. hiçbir imparator kendi gücünü azaltıp ülkesinde iç karışıklık istemez. bu durumda yol ayrımı oluyor olabilir mi?
  • pek vokal  (03.06.13 23:32:30) 
Ee tabi dediğin gibi. Sen şuan mesela Tayyip ile Abdullah'ın düşünce olarak aynı safta olduğunu söyleyebilir misin? Ben cumhurbaşkanı seçildiğinde çok korkmuştum. Ama oturduğu koltuğun asker ile direk bağlantısı adamın görüşünü süzgeç etti. Eminim AKP Abdullah Gül'ü aday yaparken partiden bu denli kopacağını düşünmüyordu. Bundan dolayı ki gücü artık elinde hissetmek için başkanlık vb. gibi sistemler tartışılıyor. Evet bugün Tayyip güçlü ama gücünün bokunu çıkarmış biri ve herkes tarafından tehdit kabul ediliyor. Bekleyip görelim daha net belli olacak önümüzdeki günlerde...

@kafkef sanırım şuan konuştuğumuz şeyin senin yazdıklarınla alakası yok...
  • synche  (03.06.13 23:53:12 ~ 04.06.13 00:02:59) 
yani diyorsun ki abd tayyip ten desteği çekti, sokaklara dökülenler de abd-israil in gazına geldi he mi?


  • kafkef  (03.06.13 23:59:43) 
@Synche

peki durum dediğim gibi olsaydı, başbakan neden bu durumda hatasını kabul edip tamam orası avm olmasın park olarak kalsın demedi ya da demez miydi? kendini böyle bir durumda tehlikeye neden atsın? yani makamını... bu da ayrı bi çelişki oluşturmuyor mu? benim aslında aklımı kurcalayan bu. daha ileri versiyonu da var ama önce fikriniz?

@kafkef

hayır. satır aralarını okumalısın.
  • pek vokal  (04.06.13 00:34:37 ~ 00:38:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.