[]

Eylemlere Nasil Destek Olabilirim?

Su anda yurtdisindayim (isvicre) ve Turkiye'de olup bitenleri sadece internetten takip edip uzaktan izlemek istemiyorum,buradayken de evimde otururken bir seyler yapmak istiyorum.Olanlari yurtdisinda da duyurmak istiyorum.

Le Monde gazetesine yazmak istemistim ama kapanmis o bolum,yine bir sey yapamadim.Fransizca da bildigimi varsayarak nasil destek olabilirim?ne yapabilirim?Birkac fikir verirseniz cok mutlu olurum.


 
topla kol komşu göster olanı biteni ses çıkarılması gerektiğğini insanlık dışı bişeylerin döndüğünü anlat.


  • lord  (03.06.13 16:20:45) 
troller var bir sürü provakatörler var. bilgi akışını doğru sağlamak çok önemli. doğru olan bilgileri yay lütfen.


  • tuborg yesili  (03.06.13 16:21:05) 
À VOTRE ATTENTION! LA DÉMOCRATIE TURQUE, ELLE A BESOIN DE VOUS!
En suite d’une manifestation pour la conservation d’un parc au sein du quartier central d’Istanbul qui est envisagé d’être démoli pour la construction d’un centre commercial, la police turque a lancée une attaque violente contre les manifestants paisibles avec du gaz lacrymogène visé directement sur les corps des gens et de l’eau à haute pression. Dizaines des protestants sont hospitalisés et l’accès au parc est bloqué sans base légale. Les médias turcs, qui sont directement contrôlé ou ont des liaisons politiques et économiques avec le gouvernement, refusent de traiter les incidents. Les agences de presse turques également bloque la diffusion de l’information sur les évènements.
SVP, diffusez ce message pour que le monde prenne conscience de l’état policier turc crée par l’AKP de Recep Tayyip Erdoğan, qui est souvent considéré comme un modèle exemplaire pour des pays du Moyen-Orient. La démocratie turque s’attend à votre soutien. Merci!

bunu okuyabilir çevrendekiler.
  • kırmızıkaşekaban  (03.06.13 16:24:10 ~ 16:24:37) 
konsoloslukları arayıp istanbul,taksimin neden güvenli olmadığını açıklamalarını istiyorlar bir de


  • jedilance  (03.06.13 16:34:58) 
bak mesela birkaç alt duyuruda camide alkol alınımı ile ilgili yorumlara bak. ne zihniyette ki insanlar var gör. onların insanları yanlış yönlendirmesii önle.


  • tuborg yesili  (03.06.13 16:37:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.