[]

bugün taksim

saat 5ten beri harbiye tarafında olan biri olarak yazıyorum.bugün orda münferit,örgütsüz binlerce kişi vardı.5000-10000 bilmiyorum.bugün resmen cehennem yaşandı.şahsi olarak ne bir politik parti ne politik gruba mensubum.bugün orda olanları muhtemelen hiçbiriniz bilmiyorsunuz çünkü kimse dillendirmedi.sinirliyim her şeyi anlatamayacağım,uzun yazamayacağım.4-5 saat boyunca durmadan inanın durmadan biber gazı attılar.bir tanesi iki metre yakınıma düştü.yaralı var dediler sığındığım binadan çıktım yaralıyı almak için 10 metre koştum ve biber gazından yere yığıldım.daha fazla ilerleyemedim sonra yaralıyı göremedik zaten.bir apartmana sığındık orda bir dairenin sahibi tip olarak neci olduğu belli olan bir adam dışarda bombalar gazlar varken gözümüzün içine baka baka dış kapıyı üstümüze kapadı.son anda müdahele ettik ve adama kimse bir şey yapmadı lanetlemekten başka.bugün orda öyle özverili öyle güzel insanlar vardı.taş bile atılmasına birçok insan karşı çıktı atmayın dediler.saatlerce gaz saatlerce bomba.yaralananlar ve ölenler.düşünün bir apartmanın içerisinde kalmışsınız iki saat içerden biri diyorki arkadaşlar polis apartmanları basıp içindekileri yakalaıp terörist olarak tutuklayacakmış.psikolojimizi düşünün.telefonla konuşan birine abi haber var mı,haberler veriyor mu diyorsun.adam oğlum ne gazetemiz kalmış,ne kanalımız diyor.binadan çıkamıyorsunuz.karşımızda insan yoktu!bugün istanbulun en merkezi yerinde cehennem yaşandı.uzatamıyorum yazamıyorum zaten birazdan silerim.haberiniz olsun!

edit:polisin plastik mermi kullandığını duyduk bazı arkadaşlardan
tomanın altında kalıp veya sıkışarak hayatını kaybeden birini duyduk
ek olarak sivil polislerin provakasyon amaçlı bankalara saldığırdığını söylediler.

 
tamam.. ama silme.. kalsın


  • vazovski  (01.06.13 00:37:32) 
her kelimenize katılıyorum ancak alanda en az 50.000'lik bir kitle vardı.


  • dijital dunyadaki analog adam  (01.06.13 00:37:37) 
inan bilmiyorum kaç kişi olduğunu 50de olabilir.


  • yol  (01.06.13 00:41:39) 
harbiyede olan bir kişi olarak arkadaşın yazdıklarını noktası noktasına teyit ediyorum.


  • lord  (01.06.13 00:43:29) 
osmanbey tarafından geri püskürtülen gene binlerce de biz vardık


  • asilyis  (01.06.13 00:43:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.