[]

Bu Fotoğraf Makinesi için Kargo Ücreti

Aras Kargo tercihimdir. Ekte gördüğünüzün hemen hemen aynısı, bunu kılıflı olarak düşünün aynı bu şekilde, İstanbul'dan Ankara'ya ne kadara gider tahmini? Mümkünse koruma kapsamında ve ahşap kutu içinde götürüyorlar sanırım özel kılıfları var, öyle yazıyordu hassas taşıma vs gibi. Şubeden alabilirim, adrese teslim olmak zorunda değil...

Eğer Aras pahalıysa başka firma da önerebilirsiniz.


 
Cİhazın sağını solunu ölçün, desi.hesaplama.net adresinden desi olarak ölçüsünü çıkarın. Sonrasında elinizdeki bu sonucu kullanarak büyük kargo firmalarının web sitelerindeki hesaplama araçlarıyla "ürünümün desisi şu, şurdan şuraya ne kadara gider" sorunuza yanıt alabilirsiniz.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (30.05.13 17:21:50) 
10-15


  • yakuza123  (30.05.13 17:25:10) 
yalnız ağzına sıçarlar afedersin.


  • eksi sozluk e bir daha geldim  (30.05.13 18:30:26) 
objektifi ve gövdeyi ayrı ayrı balonlu naylon ile iki üç kat sarıp içini gazete kağıdı buruşturup doldurduğunuz koliye koyun ve güzelce bantlayın. yaklaşık 10-15tl tutar. bu şekilde çok zenit aldım sattım, sorun olmadı hiç.


  • elalemin derdi  (30.05.13 18:41:25) 
Aras Kargo'nun sayfasında özel ahşap ambalajlarla hassas kargo tarifesinden taşınabileceği yazıyor. Sıradan bir kargo gönderisi olmayacak yani.


  • bi mekan  (30.05.13 19:07:27) 
@bi mekan, hassas kargoların, dışındaki o ahşaptan başka bir özelliği yok. sabah 9 gibi kargo şubelerine git, adamlar ahşapmış hassas kargoymuş kırılacakmış cammış koliymiş ayırt etmeksizin patır patır yüklüyorlar araca.

boşu boşuna masrafa girme diye söylüyorum. ayrıca kargo şubesine "hassas bu, fotoğraf makinesi" derseniz zaten direkt almayacaklardır haberiniz olsun, mesuliyet almadıklarına dair size bir şeyler imzalatırlar.
  • elalemin derdi  (30.05.13 21:32:15) 
O zaman ben bu kargo işine hiç girmesem mi? Sonuçta bu Teknosa vs nasıl gönderiyor kargolarını? Yok mu sorumluluk alan bir kargo firması, UPS olur, DHL olur bunlar da mı sorumluluk almıyorlar?


  • bi mekan  (30.05.13 22:31:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.