[]

Bisiklet

Dün özendim bisikleti yaptırdım. Tamirciden eve 10 km kadar sürdüm bayıldım. Biraz seleye alışamadım ama. Bugün işe giderken de ilk bir iki kilometrede bayağı rahatsız etti sele. Acaba seleyi değiştireyim mi yoksa zamanla bisiklete alışır mıyım?




 
selenin ustune gecirilen jelli yumusatici kaplamalar var. onu deneyin.


  • el desaparecido  (23.05.13 10:18:59) 
ağrıtıyor değil mi, şu an kalçanız ağrıyordur hatta. Alışacaksınız, başta olur o. İlk gün 10km sürmek de abartı olmuş bence, bunun da etkisi var.


  • sizofren hayaller  (23.05.13 10:20:56) 
biziklete uzun zaman binmeyince sele ilk bir kaç gün kemiklerin acımasına neden olur ama daha sonra geçer merak etme. tabi sen yine de güzel bi sele kılıfı alabilirsin..


  • neira  (23.05.13 10:39:07) 
dunyanin en guzel selesini de alsan ilk bir hafta gotun agrir. bir ay olur hala agriyorsa işte o zaman anla ki sele de bi sikinti var:)


  • the kene  (23.05.13 11:33:04) 
şu baba bisikletleri oluyor ya hani elcikleri arkaya doğru bakan. onların selelerinden al bir tane, makam koltuğu gibi oluyor.


  • yakuza123  (23.05.13 12:25:02) 
jelli sele veya bisiklet taytı alabilirsin. tayt, seleye denk gelen kısmında koruyucu olduğundan dolayı ve bisiklet sürerken daha aerodinamik olduğundan mantıklı olabilir.


  • huzursuz adam sendromu  (23.05.13 14:08:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.