Giriş
(2)

bitmeyen okul - başlamayan hayat sorunsalı

emre1
yaş 25 okulun bitmesine iki yıl daha var. bu yıldan sonra para gelmeyecek yani tek başımayım artık.öss den daha önce yaptığım bir hata dolayısıyla hiç istemediğim (ve yapamadığım) bir bölüme gitmek zorunda kaldım. bu yıldan sonra iş bulmam lazım malum yaş geçti, dolgun bir banka hesabım yok. okulu b
yaş 25 okulun bitmesine iki yıl daha var. bu yıldan sonra para gelmeyecek yani tek başımayım artık.

öss den daha önce yaptığım bir hata dolayısıyla hiç istemediğim (ve yapamadığım) bir bölüme gitmek zorunda kaldım. bu yıldan sonra iş bulmam lazım malum yaş geçti, dolgun bir banka hesabım yok. okulu bitirememe stresi bir yana şimdi birde para sorunu ortaya çıktı. e sınıfı ehliyetim var çok iyi şöförüm,yazılım/donanım konusunda bilgisayarda çok iyiyim, mobilya atölyesinde çalıştım mobilya işini çok iyi biliyorum. elimden her iş gelir, bilmesem bile çok hızlı öğrenirim (en son canon arızalı canon 18-55 lens tamir ettim) ama iş yok. teknosa bimeks mediamarkt heryere başvurdum (orada çalışanlar varsa kusura bakmasın) geri dönüş bile olmadı -ki çalışanlarının genelinin mağazada sadece dolanan kişiler olduğunu biliyoruz. mobilya montajından anlayan şöför aranıyor diye ilan açılıyor işe başvurmaya gidiyorum sen gençsin. başka yere gidiyorum tecrüben yok o yok bu yok.

herhalde herşey üniversite mezunu olmakta bitiyor.

önerileriniz nedir? ne yapayım nere başvurayım? işkura bile kayıtlıyım ama tık yok.

bu arada il eskişehir / bölüm ingilizce öğretmenliği

keşke hayat reklamlardaki gibi olsaydı, telefonunu al yola çık ben özgürüm de.
0
emre1
(22.05.13)
bulunduğun ildeki iş imkanları kısıtlıdır. üniversite mezunu olmakla da çözülmüyor bu sefer mezun işsiz olacaksın. mutlaka bir şekilde girmen gerek zorla hacı durmak yok yola devam. bağlantı yokla. iş çevresi yap. derneklere vs gir.
0
cha
(22.05.13)
bi barda çalışabilirsin, ya da ingilizce üzerinden bir şeylere baksan? özel ders gibi?
0
nilmiye
(22.05.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.