[]

budget vs avis vs hertz

Yer:İstanbul Anadadolu yakası
Gidilecek yer: İzmit
Günlük bütçe max 100 TL x 2 gün araç kiralama süresi=200
Yaş:26

başlıktaki üç şirketten hangisinden araç kiralamayı tavsiye edersiniz

Hepsinin sitelerinden sözleşmelerini falan okudum,yaş sınırlamaları(yaşla alakalı problem gözükmüyor),kredi kartından provizyon almalar falan var ama kullanıcı tecrübelerine tavsiyelerinize ihtiyacım var.

 
budget ederim, avis daha pahalı. vodafone falan varsa bir miktar daha uygun oluyor hatta. budget'tan 85 tl ye punto kiraladım bu arada mümkün olursa punto dizel için ısrar edin, benzinde müthiş kara geçersiniz.


  • ekaterina  (21.05.13 00:21:18) 
evet avisin fiyatlar biraz pahalı farkındayım, budget cazıp duruyor, ben ford fıesta dızel dusunuyorm ve aracı gıdıp alabılecegım yer olarak bana en yakın budget suadıye var ama onunla alakalı da sozluktekı entry kafamı karıstırdı eksisozluk.com :S son olarak www.thrifty.com.tr şöyle bır site buldum ama nekadar guvenılırdır bılemedım


  • Bysb  (21.05.13 00:27:03) 
ben de fiesta işaretlemiştim ama elimizde yok diyerek bana da punto verdiler gerçi memnun kaldım ben ama kalmayadabilirdim de yani oluyor öyle şeyler, olmuyor diyemem.


  • ekaterina  (21.05.13 00:31:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.