[]

Ertelenen Depeche Mode Bilet Satışları Hakkında Olası Dolandırıcılık

Şimdi dm konseri ertelendi ya.

Görüyorum ki bazıları bilet arıyor, bazıları da bilet satıyor.

Ertelenen konserin biletini satan kötü niyetli insanlar, bileti verip parayı alıp sonra biletix'e gidip dese ki "Bastırdığım bileti kaybettim. Öncekini iptal edin. Bana yeni bilet çıkartın." O zaman çok fena işler dönmez mi?

Bilgim olmadan soruyorum.

not: Biletlerin üzerinde satın alan kişinin isim soyisim yazmıyor.

 
biletix biletin kaybı halinde yeni bilet basıp vermez. o yüzden de sıkıntı olmaz. Kaybettiysen o senin kendi şahsı problemin diyorlar ki şu olaylar çok fazla olurdu onu yapmasalar.


  • ekaterina  (19.05.13 01:06:06) 
biletix'ten baktım. önceden niye araştırmadım enteresan...

" Biletim kayboldu / çalındı! Tekrar basabilir misiniz?

Ne yazık ki hayır. Organizatörler, gösteri mekanları, spor kulüpleri gibi müşterimiz olan kurumlar tarafından belirlenen kurallar gereğince, zarar görmüş, çalınmış, kaybedilmiş biletler, Biletix tarafından tekrar basılamaz. Kaldı ki, Biletix’ten satılan tüm biletler Maliye Bakanlığı damgalı olup Parekende Satış fişi niteliğinde olduğundan, mali açıdan da biletlerin yeniden basılmasının imkanı bulunmamaktadır. Ayrıca, bahsi geçen biletler için iade ve değişiklik de yapılamaz.
Bunun gibi tatsızlıklar yaşamamanız için lütfen biletlerinizi güvenli ve zamanı geldiğinde kolaylıkla bulabileceğiniz bir yerde saklayın ve lamine etmeyin, kaplatmayın.
Biletlerimizi basarken mürekkep yerine termal baskı sistemi kullanırız. Bu nedenle bilet yüzeyi herhangi bir sıcak yüzeyle temasa geçtiğinde kararabilir. Lütfen biletlerinizi sıcak ortamlardan ve güneş ışığından uzak tutunuz." demiş sss kısmında.
  • lejant  (19.05.13 01:18:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.