[]

Bir süre tropikal adada yaşayıp sonra uzakdoğuda keşiş olmak

bikaç sene sonra bir tropikal adaya yerleşmeyi düşünüyorum. mütevazi, stressiz ve doğal bir yaşam adına nereyi tavsiye edersiniz? fırtınaların olmadığı tropikal ada var mı? hawaii'nin küçük bir beldesi olur mu mesela?

orda bir süre yaşadıktan, yaşım ilerledikten sonra bhutan, nepal veya myanmar da keşiş olmayı planlıyorum. bilmiyorum ne kadar zor bu... ha deyince de olmuyor tabii.. nasıl bir yol izlemek gerekir tam bilmiyorum... daha önce de sormuştum sanırım ama emin olamamıştım cevaplardan... bilgisi, tavsiyesi olan var mı?

hayallerde yaşıyor bazı libneler ama öyle işte...

 
fransız polinezyası'na git abi. sonra orada ölürsün zaten mutluluktan.


  • sen git ben geliyorum  (17.05.13 17:46:49 ~ 17:51:08) 
@sen git ben geliyorum

fransız polinezyası'nın hangi adasında kalınır? tahiti mi?
  • ermanen  (17.05.13 17:58:03) 
ben yeni zellanda planlıyorum bhutan'dan önce.


  • dahinnotha  (17.05.13 18:12:12) 
tahiti en iyisi diye duydum. hiç gitmedim :(


  • sen git ben geliyorum  (17.05.13 18:26:55) 
@warrior princess

sağol desteklediğin içim. keşiş olma kısmı için dinsel boyutu değil de hayat felsefesi boyutunu düşünüyorum. aralarına hangi şekilde kabul ediyorlar tam bilmiyorum tabii. önce bir oraya gidip saha araştırması yapabilirim tabii.
  • ermanen  (17.05.13 18:31:34) 
fransız polinezyası ve tanzanya'da tanıdıklarım var. istanbul'a hayran kaldılar, buraya yerleşmek istiyorlar ileri bir tarihte.

buyrun buradan yakın.

+ fransız polinezyası'na arkadaşın doğum gününe gidiyorum haziran'da.
  • [silinmiş]  (17.05.13 18:40:16 ~ 18:48:31) 
Ben bu arkadaşı tanıyorum bilgisayar başında bakkalın yolunu bulamaz olmuş bu nereye gidiyorsun sen. :D:D Şaka bir yana çok para be usta... Tanıdığım bir insan gitti oradan biliyorum . 5 yıl Eti ticari pazarlama batı trakya bölge müdürlüğü yaptıktan sonra gitti 1 yıl biriktirdiğim parayı yedim diyor.


  • netadam  (17.05.13 20:45:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.