[]

Drogba mı -Umut Bulut veya Elmander- mi?

arkadaşımla küçük bi iddaalaşma içine girdik, Galatasaray'ın şu yarım sezonunda, Drogba takım için yararlı mıdır? Umut Bulut veya Elmander Drogba'yı kesebilir mi?

not: objektif olursak hoş olur


 
objektif olalım olalım da, allah var, onu geçtim darwin bile çarpar bu nasıl soru lan diye...

o denilen oyuncular illa birini kesecekse burak'ı kesebilir, drogba kendini kolaylıkla çok gol atan adama çevirebilir şu anki servis oyunundan...
  • hewit  (08.05.13 23:35:47) 
soru mu saçma ben mi anlamadım? hali hazırda dünya futbolunda drogba'yı yedek bırakacak santrafor yok ki?


  • xenophobe  (08.05.13 23:36:01) 
6 Yabancı olduğu için elmander kesinlikle gönderilecek. umut'u da türk olduğu için yedekte dursun diye bonservisini alırlar ama 2 forvet oynarsan Drogba - Burak, tek forvetle oynarsan Drogba oynayacak kesin.


  • marty turco  (08.05.13 23:36:20) 
Önemli olan çift forvette yanlarında kimin oynayacağı. Eğer diğer forvet Burak ise Umut, Drogba'yı kesemez. Ama Drogba'nın yokluğunda Elmander oynayabilir.


  • malibug  (08.05.13 23:39:49) 
Drogba: Takım için tabi yararlı, en basitinden defans adamı tutmak zorunda hissediyor kendini, kafadan bir adam eksiltiyor bile. Maç bitimine 10 dakika kalmışken defansa yardım ettiğini görebiliyorsunuz. Bazı adamların yaldır yaldır koşmasına gerek yok, futbol aklı bu açığı kapatır.

Umut: Sezona iyi başlamışken sonra ne olduysa oldu, kayıplarda dolanıyor. Yaş avantajı var. Yabancı sınırlamasından dolayı oynama şansı artabilir.

Elmander: Yeniden form tutması gerekiyor. Çok sevsem de oyun tarzını yazın yeniden form tutması lazım. Drogba ve Elmander'i aynı anda oynatabileceğimiz sistem olursa iyi olurdu tabi.
edit: ne kadar çok form tutması lazım demişim ya. içime oturmuş adeta.
  • kahin ahtapot paul  (08.05.13 23:44:03 ~ 23:57:00) 
hocam objektiflik falan bir yana drogba'yi real madrid forvetleri higuain ve benzema da kesemez birak umut'u elmander'i.


  • lorenzen  (09.05.13 00:32:24) 
Drogba Umut+Elmander'den de daha iyi bence:)


  • perferil  (09.05.13 00:56:04) 
drogba bütün hava toplarını pas olarak indiriyo, bu bile yeter.


  • vur joker vur  (09.05.13 02:19:10) 
drogba'nın ölüsü yeter.


  • hayal fazlasi  (09.05.13 03:59:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.