[]

yag bezesi aldirma?

Sirtimin ust kisminda boynumun tam altinda, bi yag bezesi olusmus ben boyle gicik sey gormedim, aldirmak istiyorum boyle yumurta gibi tumsek bir sey. Cildiye doktoru bu gitmez boyle alis dedi, nolur boyle olmasin. Liposuctionla falan bunu cikartamazlar mi? Estetik cerraha gideyim mi? Tesekkurler.




 
bu gitmez ne demek? estetik cerraha gidip aldırabilirsiniz. yapılan kesinin boyutuna göre, ufak bir iz kalır.
ps: genel cerrah da alabilir. liposuction olmaz çünkü kapsülün çıkartılması gerekiyor.

  • marcelorios  (07.05.13 22:28:51 ~ 22:30:22) 
İste bu olusmus artik kurtulus yok dedi resmen, siringayla cekme teklifinde bile bulundum :D birisine de spor yap gecer demisler o da cok sacma geldi bana.


  • ekaterina  (07.05.13 22:30:52) 
Genel cerraha da gittim benim ilgi alanim degil dedi :/


  • ekaterina  (07.05.13 22:31:29) 
cildiyeyle ne alakası var anlamadım bir genel cerraha gideceksiniz öncelikle antibiyotiklik olma durumuna bakacak ve hemen alacak. gerçi büyüklüğü tam olarak nedir, nerede olduğunu da bimiyorum ama yağ bezesi o kadar sorun oluşturacak bir şey değil.


  • ontolojikkonular  (07.05.13 22:32:57) 
Valla ben de anlamadim once genel cerraha gittim yag dokusunda artis olmus, deri kalinlasmis cildiyeye git dedi yonlendirdi. Cildiye de ultrasonla bakti yag dedi de eee dedim. Eesi bu hadi gorusuruz dediler :/


  • ekaterina  (07.05.13 22:37:21) 
bence sen başka bir doktora görün, kuzenimde de zaman zaman çıkıyor her seferindede aldırıyor, doktor uğraşmak istememiş gibi sanki


  • dusundumdusundumdurdum  (07.05.13 22:38:21) 
aldırırsan bu sefer başka yerinde çıkma ihtimali büyük yalnız


  • feykalade  (07.05.13 22:44:06) 
operasyon sonrası vücudun başka yerinde (ve daha fazla sayıda) yağ bezesi çıkacağına dair herhangi bir bilimsel kanıt yok. bezeyi aldırmasanız da, başka yerde çıkma ihtimali fazla çünkü zaten bünye, genetik olarak yatkın.
iğne, kesi, koter, dikiş...lipom başına 10 dk sürer.

  • marcelorios  (07.05.13 23:20:04 ~ 23:24:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.