[]

izmir - istanbul

3 temmuzda istanbula gitmeyi planlıyorum. sizce en ekonomik yol ne şekilde olabilir? (otostop dışında)

ben önce bursaya otobüsle. daha sonra da idobüsle de 3 veya 7 liraya bilet alıp direkt kabataşa geçebilir miyim acaba diyorum. ama bursa otogardan sonra idobüsün kalktığı noktaya nasıl ulaşacağıma dair bir fikrim yok. yardımcı olursanız sevinirim.


 
idonun kendi servisleri varmış diye duydum sen ona bi bak derim.. ayrıca 50 tl ye bilet var pegasusta kastığına değmze


  • veilofsin  (07.05.13 10:20:35) 
idobüs artık istanbul-izmir seferi yapmıyor bildiğim kadarıyla... bana da izmir-istanbul arası için uygun bir rota lazım ama erkenden promosyonlu uçak bileti haricinde bir şey bulamadım. kamil koç git-gel 100 lira :/


  • der meister  (07.05.13 10:25:05) 
en uygun uçak bileti pegasusta ve 64 tl. idobüs izmir - istanbul seferlerini kaldırmış. bursadan aşağı gelmiyor yani. en ekonomik olaraktan herhangi bir otobüs firmasıyla 25 tl'ye bursaya gelmek. oradan da dediğim gibi 3 - 5 tl ye idobüse binip 30 liraya istanbula varmak :)


  • tizi reftar olanin payine dagmen dolasir  (07.05.13 10:29:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.