[]

game of thrones yigrit sorusu

---------------------------------------------------------ssss--------


şimdi bu yigrit yenge jon snow'a ne demek istedi sırrını biliyorum falan? nasıl yani jon'un aralarına ajan olarak girdiğini biliyo mu şimdi yigrit?

 
evet diyorum


  • nax  (07.05.13 00:44:40) 
seviştiklerini kastetmedi mi orda? sen mance nin çadırına girdiğinde değil benle mağaradayken crowluktan çıktın gibisinden. bölüm sonunda ulu orta öpüştükleri için anlamı kalmadı tabi bunun. tekrar izledim nax'in açıklaması daha mantıklı geldi bana da.


  • irbat  (07.05.13 01:02:32 ~ 01:19:46) 
Sirrini biliyorum derken sevistiklerinden bahsediyordu. Derken sadakat ve baglilikla ilgili birseyler soyledi. Bunlari dedikten hemen sonraki yuz ifadelerinden anladik ki meger jon snow kargalara da sadikmis.


  • nax  (07.05.13 01:12:18 ~ 01:13:55) 
evet bence onu kasteddi, sevişmeleriyle alakalı değildi bence


  • jedilance  (07.05.13 01:42:32) 
Evet biliyor, fakat Jon'un kargalik'tan vazgecip onunla birlikte kalacagina inandigi icin sirrini sakliyor.

Kitaplar'da kacip guney'de yasama hayalleri kuruyorlardi birlikte.
  • latios  (07.05.13 01:56:45) 
sevişmeleriyle alakalı değil(en azından tam olarak) o mevzu. orada ben seni tanıdım; yiğit, mert, sadık adamsın. Senin hala içinde crow olduğunu ve wildlinglere ihanet etme niyetini biliyorum. ama artık ben varım, bana ihanet etme davan için diyor. sonra da ekliyor sen de, ben de sadece önemsiz askerleriz, iki taraf için de önemimiz yok, dava uğruna bu aşka kıyma diyor.


  • yakuza123  (07.05.13 01:58:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.