[]

tel-ekran ilişkisi..

telefonum monitörün hemen yanında. bugün saat 18.00'dan beri ekran sanki telefon çalıcakmış gibi dalgalanıyor sonra kapanıyor..sanki biri arıyor ve son anda kapatıyormus gibi.tabi herhangi bir mesaj ya da cagrı belirmiyor telefon ekranında.10-12 kere oldu bu..

operatörden dolayı mıdır bu?yoksa biri beni arıyor son anda kapatıyor mu acaba?


 
Monitörden olacağını hiç sanmam. o olay eski tüplü cihazların civaya benzer ağır bir madde ve büyük mıknatıs kullanılan modellerinde oluyordu diye biliyorum. günümüzde çamaşır makineleri bile etki etmiyor pek. telefon akıllı telefonsa böyle sapıklıklar yapması sık karşılaşılan bir durum olabilir. symbian sistemli nokialar da durduk yere kapanıp geri açılabiliyor.


  • taqster  (06.05.13 22:43:34) 
akıllı telefon.sanki biri beni arıyor son anda kapatıyormus gibi..tüplü ekranım dalgalanıyor sonra kesiliyor..tabi telefonda herhangi bir şey göremiyorum..sadece bugun oldu bu..garip tabi..


  • dedim dedim de kime dedim  (06.05.13 22:47:37) 
internetten birşey yapsa ekran dalgalanır mı?


  • dedim dedim de kime dedim  (06.05.13 22:50:50) 
baz istasyonlarının telefona gönderdiği "aloo orda mısın?" teyitleri, arada 3g üzreinden yaptığı veri alışverişleri de etkileyebilir.


  • bubezleeb  (06.05.13 23:12:20) 
Baz istasyonlarının yayın alanının sınırında durunca da olabilir. İki istasyon arasından hangisine bağlanacağına karar verirken oluyordur. O yüzden telefonun yerini biraz değiştirmek sorunu çözecektir.


  • excespeace  (06.05.13 23:46:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.