[]

hangi telefon alınır

akıllı bir telefon almak istiyorum. ama karar vereniyorum. aklımda htc one almak istiyorum. ama bulmak imkansız gibi bir şey... ve ne zaman tekrar satışa çıkacak muamma. aklıma s4 ve ve note2 yatıyor. ama karar veremedim. ayrıca note2 1000tl, s4 1200tl ye geliyor. sizce bu telefonlar bu paraları hak eder mi?




 
(bkz: galaxy nexus)
(bkz: lg nexus 4)

  • geldiler  (06.05.13 00:50:52) 
s4 ıyıdır


  • jamswety  (06.05.13 01:05:44) 
bence s4 iyi falan değil telefonda bildiğin takılmalar var, inceledim takılıyor fotoğraf çektim çok da matah değil fotoğraflar, youtube'taki incelemeleri izlersen ordaki takılmaları da çok rahat görebilirsin ha günlük kullanımda bi süre sonra farketmezsin büyük ihtimalle ama beni gıcık etmeye yeter mesela. Bence htc one'ın üzerine git ya da iphone al.


  • ekaterina  (06.05.13 01:09:39 ~ 01:09:50) 
Iphone beş


  • fuzuli  (06.05.13 09:25:45) 
Nexus 4. Fiyat/Performans oranı çok iyi. Ayrica google yazilimsal olarak destek verdiği için telefonun sürümü her zaman güncel olur. İPhone larda yaşanan sikintiyi çekmez sin.


  • Kreuzberg  (06.05.13 09:27:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.