[]

Endokrin Uzmanı Tijen Hn.

Sevgili duyuru sakinleri,

Biliyorum, elimdeki bilgilerle yanıt bulmam çok zor. Belki tanıyan veya daha önce muayene olan birileri çıkar umuduyla buraya yazıyorum.

Avrupa yakasında görev yapmakta olan Endokrinoloji Uzmanı Tijen Hanım varmış (malesef elimdeki tek bilgi bu Dahiliye Uzmanı olan doktorumdan öğrendim, ne yazık ki soyadını ve çalıştığı hastaneyi bilmiyor. Sadece alanında çok iyi bir doktor olduğunu söyledi, Memorial Hastanesi olabilir dedi ama ordaki doktorlar arasında yok)

Tanıyan bilen var mıdır?

Ya da tiroid hastası olup, İstanbul Avrupa yakasında doktor önerebilecek varsa çok makbule geçer.

 
  • rentts  (30.04.13 17:31:54) 
Evet, Necmiye Tijen Erdem veya Yeşim sanırım adı. Evlilik nedeniyle soyadı değişmiş.

(Kadının soyadı derdine hoşgeldiniz. İsminiz Tijen olunca hadi sizi kolay buluyorlar yine, ama Zeynep olsa isminiz, arayan bulamayacak)
  • nilmiye  (30.04.13 17:35:50) 
Olabilir.

Evet dahiliye doktorum evlendiğini söyledi.

Çok teşekkür ederim.
  • kelrapunzel  (30.04.13 17:38:07) 
Endokrin konusunda kesinlikle cerrahpaşaya gitmelisin, hiç özel doktor arama, tiroid kanserine yakalandım 5 sene önce metastaz lenfler falan derken, nükleer tıpla tanışmak zorunda kaldım ve türkiyenin hatta avrupanın en iyileri cerrahpaşadadır. kendi doktorum Levent Kabasakal nükleer tıpçıdır ama tiroid tedavisinde türkiyede çığır açan kişidir. çok geçmiş olsun.


  • midem eksidi  (30.04.13 18:04:38) 
@midem eksidi
Sana da çok geçmiş olsun. Aslında benim de korkum o. Hipertiroidim ve nurtopu gibi nodüllerim var. Tedaviye yeni başladım sayılır, 1 ay ilaç kullandım. Ancak biyopsi yapılmadı. Tam teşekküllü bir hastanede güvenebileceğim bir doktor arayışındayım.

Özel doktor aramıyorum aslında ama devlet hastanelerinin hali malum. Sadece alanında iyi olan, güvenebileceğim bir doktor arıyorum. Daha önce Okmeydanı SSK'ya gittim açıkçası pek memnun kalmadım. Şu anki dahiliye doktorumun tavsiyesi üzerine Tijen Hanım'a gitmeyi düşünüyorum.

Aslında en başından beri Cerrahpaşa'ya gitmeyi düşündüm ama ulaşım zor olacak diye vazgeçtim. Gerçi Tijen Hanım'ın çalıştığı hastane de pek yakın sayılmaz. Önerin için teşekkür ederim, Cerrahpaşa'yı da düşüneceğim.
  • kelrapunzel  (30.04.13 18:24:02) 
Rica ederim, en önemli şey hastanın doktoruna güvenmesi bu tarz durumlarda ben daha önce bu yüzden değişiklik yaptım. Her dediğini yutacaksın, sindireceksin bu yüzden güveneceğin biri olmalı. Nerden gidip geleceksin bilmiyorum ama ulaşım benim için de sorundu yine de cerrahpaşa'yı tercih ettim. Ayrıca Endokrine devam ediyor olman daha mantıklı şu durumda çünkü senin durumun hipertiroid ve nodül bir ca hastası değilsin ve olmazsın da umarım.
Tam teşekkül konusunda iyi araştır, işler yolunda gitmezse (korkutucu anlamada değil o kadar kötünün iyisidir bu meret) endokrin cerrahından kurşun kaplı odası olan iyot tedavisi için sevk edilmek zorunda kalmayacağın, vücut sintigrafisi çekimi yapabilen, pet taraması gerektiğinde doktorunun hızla yönlendirebileceği bir hastane olmalı. Gata da yapıyor ancak ben GATA'da 2 biopsi de de teşhis edilememiştim. son biopsiden 2 yıl sonra ortaya çıktı. Biyopsiyi de iyi ve deneyimli gözlere teslim etmek lazım. Her patalog her hücreyi iyi tanıyamayabiliyor. Cerrahpaşa da bu hastalağın uzman patalogu var. Aradan biraz zaman geçmiş umarım herşey yolunda gidiyordur.

  • midem eksidi  (21.05.13 17:38:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.