[]

Htc one vs. sony xperia z vs. samsung s4

birisinden birisini alıcam ama hangisi? allahım o kadar karışık ki, haticenin tasarımı süper xperia da fena değil, s4 ün tipi en az beğendiğim ama en iyi yazılım desteğini de samsung veriyor diyorlar, doğru mu? Daha önce hep ios kullandım android le arasında at-eşek ilişkisi artık kalmamıştır değil mi? sene olmuş 2013 :D

Bir de htc'nin zoe özelliği çok hoşuma gitti, yok işte yüzleri değiştiriyor falan fazlalıkları siliyor fotoğraftan bu özellik için alınır mı misal? Kullanım açısından faydalı mıdır :/ Samsung'ta da değişik olarak bi air view falan var da çok efektif gerekli bir şey gibi gelmedi o bana. Neyse sizce hangisi?


 
e senin için tip önemliyse, iphone 5 derim.


  • enkolaykullaniciadi  (30.04.13 11:46:00) 
iphone kullanıyorum zaten sıkıldım 3 yıldır ayfon ayfon. böyle değişikli değişikli hoşuma gittiler.


  • ekaterina  (30.04.13 11:50:31) 
ok. o zaman.
yani şu anda piyasadaki en şık telefon iphone5 o yüzden şettim.

  • enkolaykullaniciadi  (30.04.13 11:54:33 ~ 11:54:41) 
iphone5'den sonra en şık telefon htc one. xperia z'yi düşünmeye bile lüzum yok.


  • hjarteblod  (30.04.13 12:05:27) 
htc one+1


  • seyduna6687  (30.04.13 13:19:31) 
sony xperia alma kardeş, ben yandım sen yanma. ne hafızası hafıza, ne hızı hız, ne ekranı ekran ne de teknik servisi teknik servis, aldığımın 2. günü internete bağlanamayan telefonu değiştirmediler, teknik servise gönderip elime saçma sapan telefon verip idare et dediler (o da; önceki gün takır takır parasını saydığım halde değiştirmeyip servise göndericez dediklerinde telefonsuz kalacağımdan çıldırdığım için) şu an kablosuz modemleri görmüyor 1 yılı geçti yer yer ekranda karartılar olmaya başladı, hafızasının azlığı yüzünden ne yeni uygulama indirebiliyorum ne güncelleyebiliyorum. yiğidi öldür hakkını yeme düşünce fırlatılınca sağlam çıktı. sinirime yenildikçe soluğu yerde alıyor çünkü.

edit: sony xperia z eniştem tarafından memnuniyetle deneyimleniyor aldığı günden beri, kendi sözümün arkasında olamkla beraber, çok memnun bir kullanıcıya şahit olduğumdan belirtmek istedim, haksızlık ediyorsak bari hafifletici bir nedenim olsun.
  • midem eksidi  (30.04.13 18:37:48 ~ 21.05.13 17:43:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.