[]

galaxy S3 ve Note II arasında seçim yapmak...

Note II'yi alınca pişman olacağını bildiğiniz birini S3 alması için nasıl ikna edersiniz?

Bu kişi note 2 ve s3 arasında kalmış birisi. Boşuna 300-400 lira çöpe gitmesin.


 
Note 2 alacagina S4 al biraz daha katip dersin. Yoksa 400 lira cope atacagina S3 al diyebilirsin.


  • archely  (29.04.13 15:44:58) 
bunu da dedim ama hemen alması gerek. telefonu yok. aynısını dedim hem de.


  • kisa bisey olsun istemistim  (29.04.13 15:47:29) 
note 2 tartışmasız daha iyi


  • efrasiyab87  (29.04.13 15:59:37) 
yahu ben de note II kullanıyorum zaten. süper alet de alacak olan insan benim gibi çanta taşıyan biri değil. cebinde taşıyacak ve büyüklüğü yüzünden pişman olmasını istemiyorum. note II nin en önemli farkı kalemi ve 2 gb ram sahibi olması. bunların dışında var mı bir numarası? multitasking'i hanginiz ne kadar kullanıyorsunuz? o yüzden s3 alsın diyorum ben.

ben sırf kalemi olduğu için aldım. ve nokia 1203 müydü neydi ondan geçtim. ilk kez akıllı telefon aldım o yüzden bu kadar para vermekte bir rahatsızlık duymadım. ama yani şimdi kalkıp 1600-1700 vermek ne demek. adamın işini s3 görecek ve note II hantal olacak onun için. neyse belki de en iyisi ona bırakmaktır...
  • kisa bisey olsun istemistim  (29.04.13 16:03:47) 
niye ikna etmek gerekiyor ki? kararı alacak kişiye bıraksanız, ben onun için en doğrusunu biliyorum demeseniz daha iyi değil mi? belki note 2 alacak ve çok memnun kalacak? ki note 2 alıp pişman olan pek kimse görmedim. rahat bırakın bence şahsı :)


  • joelskellington  (29.04.13 16:10:04) 
Note2im var. hiç bir zaman çantada taşımıyorum, palto olsun ceket olsun hatta pantolon cebime dahi sığıyor


  • efrasiyab87  (29.04.13 16:20:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.