[]

Büyük Boyutlu Ekli E-Mail Göndermek?

Merhaba. e-mail yoluyla 250mb civarı tutan fotoğraf transferi yapacağım. Ancak yüksek boyutlu ek gönderilmiyor mail ile. Nasıl mail atabilirim bunları?




 
dropbox, yandex disk gibi uygulamalarla...


  • ruhibirbanyo  (28.04.13 23:49:05) 
  • edip  (28.04.13 23:49:38) 
cevaplar için teşekkürler ancak ben link falan olmadan direkt maille atmak istiyordum. faydası olur diye buraya da yazıyorum. yandex mail hesabım vardı bir de ona bakayım dedim. Dosya başı 2gb'a kadar dosya ekleyip mail atılabiliyormuş. sonuç olarak tek parça halinde yandex maille yolladım.


  • royal  (29.04.13 00:16:39 ~ 00:17:22) 
@want2die çok güzel söyledin.

kontol etmek için şimdi yine yandex mailimden kendi hotmail hesabıma aynı maili yolladım baktım. mail ekini hotmailden alamıyorum ancak yandex otomatik olarak yandex disk'e kaydetmiş dosyayı, e-postadaki indir linkine tıklayınca yandex disk sayfasından tek parça halinde dosyayı indirebiliyorum.
  • royal  (29.04.13 00:22:23 ~ 00:23:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.