(11)
Amsterdam'a Gidiyoruz da Vize Pasaport?
beyler yarı final 2 mayıs final 15 mayıs. pasaportum da yok henüz, 13 günde pasaport ve hollanda vizesi çıkar mı acaba? uçak ve maç (tabi bulabilirsek) biletleri hazır olur vize görüşmesinde.
beyler yarı final 2 mayıs final 15 mayıs. pasaportum da yok henüz, 13 günde pasaport ve hollanda vizesi çıkar mı acaba? uçak ve maç (tabi bulabilirsek) biletleri hazır olur vize görüşmesinde.
0
pasaport 13 günde çıkmaz, hele hele vize hiç çıkmaz.
0
Yatti o is cikmaz.Ayrica finale niye gidiyorsun ki?
0
2 sene önce pasaportu 1 haftada,
geçen sene hollanda vizesini 4 ya da 8 günde almıştım, tam hatırlamıyorum.
pasaportu hallet yarın ilk iş. finale kalırsanız bi tur şirketiyle git maça, onlar vizeyi bi şekilde yetiştirir. bence gidebilirsin.
0
sezercik yavrum benim
(
26.04.13)
geleceği görmeliydin, erken davranmalıydın :)
0
pasaport olur da vize cikmaz o kadar surede. pasaportu hemen al. vizeye de basvur. cikamazsaniz gitmezsin bisi olmaz.
0
turla gitme olayı iyi gibi sanki. fiyatta geçirirler ama vizeyi daha hızlı çıkarma durumları olabilir. bunu bi araştırayım.
0
pasaport çıkmaz diyenler taşak mı geçtiniz ciddi misiniz anlamadım. pasaport iki-üç günde gelir, ankaradaysan bir günde de çıkarırsın. çalışıyor veya okuyorsan vize bir hafta içinde gelir.
0
abi ben real madrid maçına gittim. cuma tur şirketine belgeleri teslim ettim, pazartesi vizeye başvurdular, çarşamba çıktı. kendi başına başvuranlar 8 günde falan aldı. sabah pasaporta başvur, bişey kaybetmezsin.
0
sezercik yavrum benim
(
26.04.13)
pasaportlar en geç 1 hafta içinde çıkıyor. Yani ben yakın zamanda aldım öyle dediler başvururken hakkaten de 1 hafta içinde geldi. vizeyi bilemem.
0
Bu saatten sonra tur şirketlerinden kovala derim. pasaport için yarın sabah hemen başvur en geç salı kargoda olur. ben de cuma başvurmuştum çarşamba elimdeydi.
0