[]

An itibariyle kıllatıyorum

türkiye ile ilgili bir entry girmiştim. belki gören olmuştur: eksisozluk.com

neyse, buradaki maddelerde de belirtmiştim "yolladığımız çilekler rusya gümrüğünden geri dönüyor. hormon vb. sebeplerden ötürü" diye.

birkaç gündür facebookta "paralı reklam" ile ekranıma gelen bir yazı farkediverdim:
-----------------
Çileğe kırmızı rengini veren maddenin sağlığa oldukça faydalı olduğunu biliyor muydun?

Antosiyanin adlı bu maddenin kanser oluşumunu önleyen, yaşlanmayı geciktiren ve enfeksiyonlardan koruyan bir etkiye sahiptir.

Çilek, bir diğer antioksidan vitamin olan C vitamininin de oldukça iyi bir kaynağıdır. 100 gram çilek günlük C vitamini ihtiyacının neredeyse hepsini karşılar.

1 porsiyon meyve 12-15 adet çileğe denktir. Bu nedenle sağlıklı beslenme programlarında çileği gönül rahatlığıyla tüketebilirsin.

1 adet çilek 5 kaloridir.
--------------

ve şuan kıllatmaya başladım. götte patlayan çilekleri bize çatır çatır yedirmek için bu gibi ucuz numaralara mı başladı "sosyal medya zekileri" yoksa ben mi fazla kıllatıyorum?

 
aynen öyle. ikinci parti çileklerin de geri döneceği belli oldu, altyapı çalışması yapılıyor herhald.


  • kargn  (25.04.13 09:49:07) 
kıllatmak değil kıllanmaya başlamış olmayasın?


  • kafkef  (25.04.13 11:31:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.