[]

interrail rotası

nihayet kararımı verdim ve yaklaşık 1 ay sonra ayrılıyorum.
şuan paristeyim ve biletimi buradan alacağım. 22 günlük olan seçeceğim. 22de sınırsız ya da 22de10gün mü seçerim henüz karar vermedim.

fransadan çıkış yapıp yunanistan üzerinden sonlandırıp ege tarafından türkiyeye giriş yapacağım.

bulunduğum ülkede interrail biletini kullanamadığım için paristen amsterdama geçmeyi ve amsterdam.dan başlatmayı planlıyorum. daha önce oraya gitmedim, gidenler çok beğeniyor.

amsterdamdan sonra almanya ve daha doğuya gideceğim. en uç noktada litvanya bulunuyor görmek istediklerim arasında. çek, macar, avust, slov, gibi diğer ülkeleri de dahil edeceğim elbette programıma.

sözlükten okuduğum kadarıyla ne kadar plan program yapılsa da günün şartlarına göre emprovize davranılıyormuş. bu sebeple gidicem deyip de gidemediğim yerler olacaktır muhakkak.

tecrübeliliere soruyorum: amsterdam da başlayıp yunanistanda biten gezi için nasıl bi rota izlenebilir. müze falan gezmek istemiyorum fazla. 60yaşında bi zengin asyalı turist değilim, 21 yaşında öğrenci adamım. yalnız olacağım. amacım insanlar tanımak, farklı zorluklarla ve deneyimlerle karşılaşmak olacak.

mayıs'ın son haftasından itibaren nasıl olacaktır gitmeyi düşündüğüm yerler? şimdiden hostel rezervasyonu falan yapayım mı (sadece bir kaç lüks şehir için, bi kısmında arkadaş bi kısmında CS bulmaya çalışacağım.)

bir ayım var, nereden başlayayım?
interrail biletini internetten mi almalı yoksa bir tren istasyonuna mı gitmeli?

yapmış olanların tecrübelerini paylaşmasını rica edeceğim.
iyi günler.

 
interrail türkiye diye grup var face de oraya katıl oraya yaz bence bunları. daha fazla yardımcı olan olur


  • ahmet kaya şarkısı  (22.04.13 20:03:15) 
gruptan haberdar olduğum iyi oldu. teşekkürler.

burada da interrail yapmış bi çok kişi olduğunu biliyorum.
sorularımla onları da sıkmak isterim, biraz.
  • dahinnotha  (22.04.13 21:27:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.