[]

sitem tutar mı - mac hakkında

tepedeki logo değişecek.
www.maczamani.net
dizayn olarak bana fazla sade geldi, wordpress temelli ama bilemedim. bir fikir alayım dedim.
danke.

 
bende tuttur,nesine gibi sandım başta

bence iyi.
  • lord  (19.04.13 17:05:37 ~ 17:06:05) 
ben de site tutmazsa maç zamanı diye b planı yaptım gibi :)

teşekkür ederim
  • passion rules the game  (19.04.13 17:07:13) 
İçerik olarak dolu olursa bir yer edinecektir ama bu yerin büyüklüğü tartışılır çünkü Türkiye'de çok fazla türkçe içerikli mac odaklı olmamasına rağmen olanlar da belirli bir kemik kitleye sahip.

Fakat şöyle bir şey var; o bahsettiğim kemik mac kullanıcısı profili gerçekten akla zarar. Yaklaşımları ve gereksiz alınganlıkları komiklik derecesinde bu güruhun. Ben de mac kullanıcısı olmama rağmen bu kitleyi pek anlamlandıramıyorum.

Eğer içerik olarak dolduracaksan ve en önemlisi aktif olacaksa bu alanda ilerle. Forum da kurulmasını öneririm. Harcadığın emeğe değer mi bilinmez.

Bunun harici b planına geç hatta basit bir şekilde sadece maç saatlerini yayınla. Hit'in diğerine göre çok daha fazla olacaktır.
  • reyals  (19.04.13 17:27:17) 
çok kötü bir isim seçmişsin. linki gören futbolla ilgili bir site olduğunu sanıyor. Apple mac ile ilgili bir site yapıyorsan da renkleri ona göre seçmelisin. mesela apple'ın sitesindeki renkler ve ikonlara benzer ikonlar kullanabilirsin. Mavi renklerden uzak dur.


  • low-life  (19.04.13 17:36:10) 
ben de canlı skor sitesi sandım :)


  • 102030  (19.04.13 17:47:49) 
ben de forum düşünüyorum ama önce belirli bir kitleye hitap etme niyetim var.
maczamani gerçekten değişik bir isim olmuş sanırım :)

  • passion rules the game  (19.04.13 18:09:01) 
"ben de site tutmazsa maç zamanı diye b planı yaptım gibi :)"
hocam bence de o tutmazsa bu kesin tutar. çok kez şu gibi şeyleri googleda aradığımı bilirim, "galatasaray schalke maçı saat kaçta hangi kanalda"

pat diye istenilen bilgiyi veren bi şekilde olursa benim gibi çoğu kişi googleda uğraşmaktansa direk siteye düşer. ama şöyle de bir sorun var, böyle googleda aratacak önemli maçlar her zaman olmuyor. ama yine de sitenin belli bir kitlesi olur herhalde.
  • groundhog day  (19.04.13 18:17:56) 
bence direkt maç (futbol) ile ilgili bir site yap. amacın para kazanmaksa çok daha geniş bir kitleye hitap edip google reklamlarından para kazanabilirsin.


  • mgh  (19.04.13 18:36:38) 
amacım para kazanmak değil de, işte ortak ilgi alanları olanları bir araya getirmek gibi :) mac'de baya yoğun kullanıyorum falan ama tutar mı belli değil işte pek :)

ama tutmazsa siteyle ne yapacağım belli :P
  • passion rules the game  (19.04.13 18:42:26) 
maç bileti fiyatları ararken de googleda boğuşuluyor. mac işi tutmazsa onu da eklersin :)


  • 102030  (19.04.13 21:24:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.