[]

lens hakkında

www.eksiduyuru.com

duyurusundaki önerileri dikkate alarak sabahtan doktora gittim ve iki gözümde 1.50 olmak üzere 8.7mm lik lensleri yazdırdım.

sorun lens almaya gittiğim yerde başladı sanırsam. gözlükçü acuvue lens önerdi bana 85 lira ama 15 liralık indirim ile 70 lira olucağını solusyonuda 20 tlye vericeğini söyledi kabul ettim reçeteyide bıraktım orda ama şimdi araştırdımda 60 tlye satılıyor lensler internette vede solusyonlarda bir alana bir bedava 14 tlye orta boy buldum. kazık yemişim sanırsam dimi? bide almama şansım varmı? sipariş etti getirtti lensi falan reçetede onlarda kaldı yarın gidip reçeteyi alıp vazgeçtim lensten desem sorun çıkarırmı adam?

teşekkürler

 
Ben lens kullanıyorum,lens genelde reçetesiz de satılıyor.Eğer adamın sorun çıkarcak laf sokcak bi tip olduğunu düşünüyosanız gidip annem,eşim vs. benden önce davranıp almış gerek kalmadı diyip çekilebilirsin.

Bir de genelde lens alırken solüsyon hediye edilir küçük boy da olsa.Sizin gözlükçü esnaflıktan nasibini alamamış pek.
  • jpsartre  (19.04.13 00:57:46) 
hacı hiç girme o işe söylemişsin bir kere ayıp olur, belki daha sonra işin düşer. hem netteki fiyatlar düşük olur piyasadakine göre. bu seferlik böyle olsun kutusunu atma sonra netten alırsın.


  • novotni  (19.04.13 01:01:00 ~ 01:02:22) 
ben de reçetesiz alıyorum lensleri o yüzden reçetenin pek de hükmü yok.
şansınızı deneyin belki geri alabilirsiniz.
bu arada genelde denk geldim, herkes farklı fiyat söylüyor, bir ayarı yok galiba bu işin.

bir de benim de 8.7 ve piyasada pek buna uygun lensler yok zor buluyorum, rica etsem markasını söyleyebilir misiniz?

edit: yazmışsınız acuvue imiş. sorumu geri aldım.
  • leadzeppelin  (19.04.13 01:02:25 ~ 01:03:29) 
internetten alırken bile reçeteyi mail ile yollamanı istiyorlar(en azından bir kez) reçete gerekiyor artık bildiğim kadarıyla ve ilk lenste de kazıklanmış ol yani sipariş etmiş gerçi özel yapılmıyor iade edebilir ama sorun da çıkarabilir basit şeylerde pasiflikten yanayım, viva zen...


  • lunedor  (19.04.13 01:16:03) 
sipariş üzerine getirilmiş numarası var sonuçta, herkes alamaz. adam geri verebilecek olsa da başkasına satabilecek olsa da bu almamanızı haklı çıkarmaz.
hata sizde, fiyatları önce araştırmanız gerekirdi.

kazık yemek derken de lensmarket satışları bakımından herhangi bir gözlükçüden kat kat daha iyi durumda. gözlükçü sipariş başına 10kat fazla kazansa bile toplamda daha az kazanır. aynı fiyat olmasını beklemek saçma haliyle...

belki almayabilirsiniz, birşey olmayabilir ancak böyle ufak bir miktar için sorun çıkarmaya gerek yok. bundan sonra internetten alırsınız olur biter.

reçete gerekmiyor bu arada, internetten direk veriyorsun siparişi reçete vs. olmadan.(gerekiyor yazan olmuş, 3yıldır reçete istenmedi benden...)
  • ucan spagetticanavari  (19.04.13 01:20:06 ~ 01:21:28) 
sorun olmaz.. siz müşterisiniz vazgeçme hakkınız var.. sözleşme yapmadınız sonuçta.. ayrıca o lensi kesinlikle satar elinde kalmaz. en çok satılan numaralardan..

(not: lens kullandığın sürece gözünde kuruluk hissi yaratacak, bunun önüne geçmek için gözyaşına en yakın değerlerde bir gözdamlası almalısın, doktoruna danış, kullanım kuşullarına uygun bir şekilde onu kullan. çok da temiz kullan mikrop kaptırman hiç iyi olmaz. kolayca iyileşen bir organ değil)
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (19.04.13 01:29:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.