[]

bu yaştan sonra çekilir dert mi? - ii

iki gün önce şöyle bir duyuru açmıştım. www.eksiduyuru.com

o gece, "sen onu silmeyi göze alamıyorsun demek ki bir şeyler var. bu konu sana saçma gelebilir ama beni mutsuz ediyor. onu bana savunuyorsun, sen bilirsin." dedi.

savunuyorsun dediği onunla alakam yok diyorum yani. ona göre savunma bu.

ben de "onu sildiğim zaman mı bana güveneceksin. senin güven kriterin bu kadar basit mi? ben bugüne kadar sana bir kez bile güvensizlik içeren bir şey söylemedim. ama sen sürekli olmayan bir şeyi varmış gibi göstermeye çalışıp güvenilir değilmişim gibi davranıyorsun" dedim.

dün bütün gün hiç arayıp sormadı hala da armıyor ben de aramıyorum. hiç bu kadar uzun süre konuşmadığımız olmamıştı.

akşam arayıp sakince konuşmayı düşünüyorum. şu işi yoluna koymak için napsam ki?

 
birader kusura bakma da ne sikime arayacaksın kızı? senden ortada hiçbir geçerli sebep yokken birini silmeni istiyor. hadi bunu kabul ettin diyelim; yarın öbür gün başka salak şeyler istediğinde ne yapacakısn? az dik dur lan. silme. kızı da arama. işine geliyorsa döner sana. sıçarsın ağzına, akıllanır. ha yok eğer ben bu kızsız yapamam ölürüm kalırım diyorsan ara. ver ipleri eline.

insanlar karşı tarafa mantıksız gelecek şeyler isteme haklarına sahipler. herkes herkesin mantığına uymak zorunda değil. ama bir kişi bir şey istediğinde altına geçerli sebep söyleyebilmeli. "o kızı sil çünkü..." deyip o üç noktaya geçerli sebepler sunabilmeli. o zaman mantıksız gelse bile sevdiğin için kabul eder, yaparsın. ama bu haliyle olmaz.
  • sen git ben geliyorum  (17.04.13 13:10:53 ~ 13:12:26) 
işi yoluna koymak zorunda değilsin, bırak dağınık kalsın.

hatun kendi gibi biliyor seni anladığım kadarıyla, asıl sen biraz sıkıştır onu derim ben. hak ettiği bu çünkü. kişi kendinden bilir işi demişler, çok da doğru demişler. kendi düşüncelerini sana kurduğu baskıyla bastırmak istiyorsa demek...

ha, diğer ihtimal de kötü. ilişkiyi bir güç savaşı haline getirmiş, bir kim baskın çıkacak yarışına getirmiş biriyle kim beraber olmak ister ki...
  • devilred  (17.04.13 13:11:45) 
Bu işi yoluna koymak için yapmaman gereken şey o kişiyi silmektir.

Sana mantıklı bir sebep sunmadan böyle bir yaptırımda bulunması sağlıklı bir ilişki açısından yapılmaması gereken şeylerden. Bu cepheyi kaybedersen orta ve uzun vadede ilişki saçmalığa dönüşecektir.
  • reyals  (17.04.13 13:15:21) 
hangi patolojik beyin kız sildirir?

aslında cevabı biliyorum, kız tarafı olarak alakasız (gerçekten alakasız, sadece aynı okuldayız, gördüğümüzde meraba naber falan diyoruz, like'laşmak vs yok) erkeklerin sırf bu sevgili tribinden beni silmesine çok kılım. lan göt, sen kimsin?

hele bir de muabbetinin olduğu gayet iyi anlaştığın kişi gelip de silmiyor mu seni...2 yiyişceksin diye tüm o muabbetleri çöpe atıyosun, ayrılınca da bi daha gönder isteği. oldu canım beni de sevgilin kadar embesil zannettin heralde

1. facebook'tan tanışmışsın, bu devirde kaldı mı bu yahu?
2. kız ağır kezban. sen de hala daha arayayım sakinsakin konuşayım diyorsun.
  • la noix  (17.04.13 13:44:40) 
"Sen istiyorsun diye bütün geçmiş hayatımı ve çevremi sileyim istersen, bir tek sen kal" diye dalga geçmek lazım böylesiyle. Sözünüze güvenmiyorsa, asıl bu taleple gelen kişiyi silin.


  • saatgeceninonikisi  (17.04.13 13:57:27) 
neden silemiyorsun diğer kızı?


  • angelina  (17.04.13 14:24:41) 
Hatun tarafıyım. Eşimin listesinde kim varmış diye karıştırmadım, karıştırmam, ayıp yahu! Evlenmeden önce bana biri bu şekilde müdahale etseydi önce dalga geçerdim, ciddiyse sen bilirsin der arkamı dönerdim (ya da ileriye bakardım demek lazım bu durumda).
Lütfen gençler birbirinizin bu kadar özeline girmeyin, siz de girmeyin karşı tarafı da sokmayın. Sonra karşılıklı mutsuzluk...

  • SiyamkedisiZorro  (17.04.13 16:25:35) 
@snowflake, durum tam da bu. diğer arkadaşımla da netten tanıştık ama facebook vs. gibi bir siteden değil. gönüllü bir iş için bana mail yollamıştı o sayede tanıştık ve arkadaş olduk.

o da söylediğin gibi düşünüyor zaten. sonuçta onunla da netten tanışmışsın niye silemiyorsun dedi. aslında olayın kaynağı şu. bu arkadaşın bir fotoğrafını beğenmiştim. ilk tanıştığımızda onunla ilgili şeyler sormaya başladı bana. ben de saf gibi anlamadım ve cevap verdim. meğerse içten içe ona karşı içimdekileri ölçüyormuş. "güzel kız, elbisesi de güzelmiş" dedi. ben de fotoğrafla ilgilendiğim için görsel algım fena değildir, "evet fotojenik birisi elbisesini ben de beğendim" gibi bir şeyler söyledim. bu yüzden de benim onu çok beğendiğimi sadece uzakta olduğu için birlikte olmadığımızı düşünüyor.
  • novotni  (17.04.13 16:55:46 ~ 17:00:16) 
cevabımı tekrarlıyorum ama son yazdığını da baz alarak:

KAÇ!
  • sen git ben geliyorum  (17.04.13 18:31:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.