[]

bu yaştan sonra çekilir dert mi?

özet geçiyorum. facebook'dan tanıştığım bir kız var. aramız çok iyi potansiyel sevgiliyiz. lakin bu kız benim listemdeki normal bir kız arkadaşıma takmış durumda. bu kız senle ilgileniyor sen de ona karşı boş değilsin. sil onu listenden diyor. iki yıldır listemde ekli, gerçekten de ne onun benle ne de benim onunla hiç bir ilgimiz olmadı, olmayacak. muhabbet olarak kafadengiyiz o kadar. pratikte birlikte olma ihtimalimiz yüzde 0. ama ben şimdi onu nasıl sileyim arkadaş. kızcağızın ne suçu var. ayıp bir kere. ayrıca bir kız için asla böyle bir şey yapmadım bugüne kadar yapmam da.

senin düşündüğün gibi bir durum yok diyorum onu bana savunma diyor.

hoşlandığım kişi de çok iyi biri onu da kırmak istemiyorum. ama bu durumda napacağım arkadaş ben. orta yolu yok mudur bunun?

ben zaten silmeyeceğim de aramızı da bozmadan bu durumu nasıl kurtarırım onu merak ediyorum.

 
Silme.


  • charlesbukowskiineksi  (15.04.13 21:53:01) 
dik dur. silme, böyle kabul etsin.


  • esmer  (15.04.13 21:53:17) 
sen bu kafayla ne yapsan mübah


  • speculative fiction  (15.04.13 21:53:41) 
silme tabi ki, öyle şey mi olurmuş.


  • king lizard  (15.04.13 21:53:55) 
onunla aramızda bir şey olsa bu zamana kadar olurdu zaten. vs gibi bir açıklama yap.


  • girl in a coma  (15.04.13 21:59:04) 
eğer yaşı genç ise hakkaten çekilir dert değil. kendine güveni olan kadın olsun babaro.


  • fukka  (15.04.13 21:59:05) 
@girl in a coma, uzakta olduğu için birlikte değilsiniz. burda olsa birlikte olurdunuz diyor.


  • novotni  (15.04.13 22:01:33) 
silme.böyle tipleri nerden bulu
yosunuz?

  • rock n roll  (15.04.13 22:08:53) 
buraya konu açman bile sonucun ne olacağını gösteriyor :)


  • thekingsofrock  (15.04.13 22:10:55) 
Silmeyeceğim demişsiniz zaten.

Durumu kurtarma gözüyle bakmayın, müstakbel sevgilinize kesin bir dille "Silmiyorum çünkü bahsettiğin gibi bir şey aramızda hiçbir zaman olmadı/olmayacak, tamamen senin kuruntun. Ve ben bu yüzden etrafımdaki insanları kaybetmek istemiyorum" durumunu anlatın.

Israr edemeyeceği bir şekilde kesip atın ve bir daha konusunu bile açmasına izin vermeyin. Taviz tavizi doğurur. Aranızı böyle bir sebepten bozacaksa da, zaten komple ilişkiyi bir gözden geçirin. 14-15 yaşlarında normal belki ama şu yaşlarınızda, hayır.
  • eski kafasi gidiklerdenim  (15.04.13 22:14:06) 
birlikte olmak istesem bir şekilde gider bulurdum, olurduk de.


  • girl in a coma  (15.04.13 22:18:00) 
neden oyle dusunuyor peki sordunuz mu?
bisey mi gordu yoksa direkt paranoyak mi?
paranoyaksa listenizdeki tum kizlara tek tek takacaktir.
  • 65 derece  (15.04.13 22:23:53) 
dayanak noktası şu. ben bir kere onun bir fotoğrafını beğenmişim ve o da benim paylaştıklarımı falan beğeniyormuş. iyi de kardeşim facebook'un olayı bu değil mi? ki facebook'da 4 yıldır paylaştıklarımın sayısı 50'yi geçmez. aktif birisi değilim.


  • novotni  (15.04.13 22:27:35) 
ne var ki bunda.bence sen bundan kaç,kurtar kendini.


  • rock n roll  (15.04.13 22:30:57) 
bence like'lara takmıştır o :)
kız sürekli paylaşımlarını falan beğeniyorsa bi de güzelse dikkatini çekmiştir.
belki önceden buna benzer bi durum yaşadı ve ondan tedirgin olmuş da olabilir, bilemezük.
onun takıldığı kadar sen de takılma duruma, büyütmesine izin verme. ciddiye alarak değil de daha tatlı dille, hatta geyikle falan cevap ver. yavrum sen varken napim onları falan gibisinden bişeyler diyebilirsin mesela.
sorun muhtemelen özgüvenle alakalı olduğundan hem onu da cilalamış olursun :)
  • nıç  (15.04.13 22:32:52) 
allahtan ilişkinizin nispeten erken aşamalarında bu başına gelmiş. ne yapılması gerektiğini sen de çok iyi biliyosun. topukla.


  • ron dennis  (15.04.13 22:35:53) 
bu durumdan kurtulman güç. yakında facebook şifreni alıp, tek tek hatunları silebilir. yani kardeşimin eski sevgilisi bu modeldeydi kıl olduğu çok yakın aile dostumuzun kızını, kuzeni bile silmişti arkadaş listesinden.


  • nevrotik  (15.04.13 22:48:43) 
orta yolu yok malesef, ya siliceksin ya da kavga. seni böyle bir ikilemde bırakmaya hakkı yok. daha ilişkiye başlamadan böyle taleplerde bulunmaya başlamışsa uğraşmaya değmez, hiç başlamadan bitmeli.


  • narcissa black  (15.04.13 23:21:35) 
ilk sevgilimi anlatayım sana:

yaş 21 ama ben daha çömezim. msn popüler o zamanlar. bununla da bakıyoruz işte birlikte. "bu kim, bu kim, peki ya bu kim" diye diye bütün erkek arkadaşlarımı sildirmişti listeden. bütün şifrelerimi de almıştı bir de zorla, nerede hesabım varsa açıp bakıyordu. ben de aldım onun şifrelerini ama hiç umurumda bile değildi aslında, sırf rahatsız olsun diye. birkaç ay sonra ki iki aydan daha uzun değil bu, dayanamadım. uzaktaydık zaten o an, telefonda dedim "senden ayrılıyorum, bütün şifrelerimi de değiştiriyorum, sen de seninkileri değiştir, onları da bilmek istemiyorum". bitiş o bitiştir. kısacası çekilmiyor öylesi. bir anlık tavizinle başlıyor herşey, sonuna kadar gitme cesaretini buluyor kendinde. hiç gerek yok.
  • devilred  (16.04.13 01:30:51) 
muhtemelen kafasına göre seni deniyor. listene şöyle bir göz attı, o kızı seçti üzerine çalışıyor. bakalım dediğimi yapacak mı, dediklerimi ne kadar yaptırırım tarzında. senin üzerinde ne kadar egemenlik kurabileceğini ölçüyor bence.

hoş mu? asla.
  • miyagi san  (16.04.13 18:43:16) 
ileride nasıl bir ilişkiniz olacağı şimdiden belliyken, kıskançlık krizleri ile seni bunaltacağı belliyken yani, başlamamalısın bence böyle bir ilişkiye. Yani silme.


  • ixi  (18.04.13 13:02:30) 
"ya kendine çeki düzen ver ya da konuşmayalım artık. sen aramızdaki diyogların sahibi değildin galiba bunca zamandır? onunla ihtimal olsa -ki düşünmüyorum bence olamaz- uzaklığı dert eder miyim?
ya biran önce kendine gelirsin kişisel alana tecavüz etmeyi bırakır saygı gösterirsin ya da ben kendimi senden korumaya alacağım"


de! sonra cevap bekle o yazana kadar ya da arayana kadar hiiiçbişi yapma
  • indescribable  (18.04.13 13:31:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.