[]

bebek bezi ambalajında ne gormek istersiniz?

biraz reklamvari bir soru oldu ama şu anda bir bebek bezi tasarlıyorum ve üzerine ne koyacağımı bulamadım. yüzlerce örneğe baktım, henüz karar veremedim.

teddy bear, bebek resimleri, calliou, susam sokağı karakterleri, spongebob vs kullanılmış hep.

hadi güzel bir şey söyleyin bana :) ne olsun?

 
telif konusunda sorununuz yoksa puppy in my pocket daki her türlü hayvanat karakteri, kedişler köpüşler siyamcıklar o kötü kalpli karga falan.
www.google.com.tr

  • alice practice  (15.04.13 14:36:33) 
telif problem olmazssa pepee denen zımbırtıyı koyabilirsin


  • birdhunter  (15.04.13 14:37:09) 
mont koy. monta sıç ambiansı olsun !

olamaz mı olabilir !!
  • kuul  (15.04.13 14:40:18) 
nereye sıçacağız diyen adamın resmini koy


  • speculative fiction  (15.04.13 14:42:14) 
@speculative fiction sesli güldüm :))) güzel fikir ama.


  • piston aşağı indi  (15.04.13 14:50:09) 
Oturak. Allah tez vakitte bezden kurtarıp tuvalete gittiği günleri göstersin :)


  • saatgeceninonikisi  (15.04.13 14:50:43) 
na görsel olarak ne kullanırsınız bilmem ama lütfen görülebilen bir yerine nasıl kullanılacağını, nasıl bağlanacağını gösteren bir kullanma talimatı koyun. oğlum doğacağı zaman aldık bir paket bebek bezi, e ilk çocuk, hayatımızda daha önce hiç bez bağlamamışız, o paketin üstünde de nasıl bağlanacağına dair en ufak bir talimat yok. cırt cırtlar alta mı gelecek, önden mi bağlanacak, yandan mı olacak, deneme yanılmayla çözdük. tamam çok da zor bir şey değil ama yeni bebeği olmuş şaşkına dönmüş acemi anne babalar için yardımcı olabilir.

prezervatifin içinden bile her dilde yazılmış, görsellerle desteklenmiş kullanım talimatı çıkıyor.
  • kibritsuyu  (15.04.13 15:03:03) 
özgün çizim 8-10 çeşit zencili, eskimolu, çekik gözlü çocuk yüzleri


  • kargn  (15.04.13 15:06:50) 
renkli renkli köpükler olabilir mesela


  • Namariel  (15.04.13 15:12:41) 
pedofillerin ağzını sulandıracak bir şey koymayın da ne koyarsanız koyun. gökküşağı koyun. çayır çimen koyun. börtü böcek koyun. çiçek kelebek koyun.

ayrıca evet. pedofili garip bir şey dostlar. şahıslar o bebek bezi pakedini alıp eve götürüp pakede baka baka neler yapabilirler düşünün. parkta kendi halind eoynayan veletlerden ağzı sulanabiliyor bu tiplerin. bebek bezi pakedindeki yarı çıplak bebecik fotoğrafları nasıl bir etki yaratır düşünün.
  • kedili madam  (15.04.13 15:14:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.