[]

Beetle alınır mı?

Merhaba ford focus sahibiyim şu an değiştirmek istiyorum epeydir a180 alcam diye dolaşıyordum ama geçen bi yerde bu beetle ı gördüm yenisini hastası oldum lisedeyken de isterdim o zaman almamıştık geri, yaşım şu an 25. Tek kapı olması biraz soru işareti yaratıyor bi de mercedes vs. Vw olayı var ama aklımdan çıkmıyor da alınır mı sizce? Ne düşünüyorsunuz bu araba hakkında? Teşekkürler.




 
duymamış olayım,a180'e paran yetiyosa koşup alıyosun ekaterina


  • GibsonRules  (14.04.13 23:02:12 ~ 23:03:03) 
ben olsam beetle alirdim tamamen oznel bi yorum tabi. bi de beetle merso ya gore cok daha estetik ve sirin


  • rentts  (14.04.13 23:03:30) 
al hatta bana da bi tur ver hayrına.


  • jpsartre  (14.04.13 23:05:43) 
@rentts ben de o şirinliğe kapıldım işte böyle a180 alırsam içim acıyacak gibi geliyor ama babam da akıllı ol diyor bilemedim :/


  • ekaterina  (14.04.13 23:06:11) 
salla babani ya babana mi aliyosunuz beetle candir


  • rentts  (14.04.13 23:07:46) 
arabaya başkası değil de sen bineceksen başkasının düşüncesini önemseme. başkalarının düşünceleri için yaşamaya bir son verelim artık. 2 ay sonra ben de chrysler pt cruiser alıcam nasipse, bana da milyon kişi dedi paranı heder etme diye, umrumda mı ama bir sor bakalım.


  • yns  (14.04.13 23:49:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.