[]

!f Ankara

İlk kez gidiyorum ve fazlasıyla da heyecanlıyım bu festival adına ama biraz da bilgi verebilecek olursa, harika olurdu. Mesela tek bir bilet alınabiliyor mu bütün filmler için. Yoksa normal sinemaya girer gibi her filme ayrı ayrı mı?
Aynı şekilde !f Istanbul daki bütün filmler Ankara'da da gösteriliyor mu? Malum Ankara'daki daha kısa sürüyor.
Birde önerebileceğiniz filmler?


 
if in sitesinden programa bakabilirsin. bildigin film iste tek farkı vizyona bi sekilde gelmemis bu filmler. malum yerlerde carsaf carsaf var oysa, bilen seven izliyor her sekilde.


  • bryan fury  (09.02.09 16:54:26) 
malum yerlere elim kolum rahat uzanıyor da sinemada izlemeyi ayrı bir seviyorum.


  • sesee  (09.02.09 17:04:50) 
boxer la geceyarısı sekansını hic biseye degismem ben.


  • bryan fury  (09.02.09 17:46:33) 
!f Ankara filmleri 26 Şubat - 1 Mart tarihleri arasında AFM Cepa'da gösterilecek. (Cepa Alışveriş Merkezi) Biletlerin internetten önsatışı 15 Şubattan itibaren mybilet.com'da ve 21 Şubattan itibaren de AFM Cepa'da biletler satılmaya başlanacak.


  • hurin  (09.02.09 18:41:25) 
konu ile ilgili olarak, if ankara koordinatorune ulastim. soyle dediler:

"Ankara-Istanbul farketmez,

festivalle ilgili her turlu ayrintili bilgi 2009.ifistanbul.com'da

fakat !f Ankara'ya ozeller kisaca:

* !f Ankara festival biletleri 15 Şubat'ta www.mybilet.com üzerinden ön satışta, 21 Şubat tarihinden itibaren Ankara AFM Cepa Sinemaları'nda ve Panora AVM'de.

bu yil film gosterimleri disinda 3 etkinlik gerceklesiyor:

* "Film Yapmak, Çekmek" Ne Menem Bir İştir?
* !f Ankara Filmlerine Terso Okumalar
* Teoride ve Pratikte Aktivist Video

ayrica Turkiye'den Kisalar seckisi Türk İngiliz Kültür Merkezi'ndeki gösterimleri Ankara'lı yönetmenlerin katılımıyla gerçekleştirilecek ve gösterimler sonunda yönetmenler ile soru- cevap yapılacak

gonullu olmak, etkinliklere katilmak ya da ankara ile ilgili her turlu soru icin nihankatipoglu@gmail.com"
  • hapsuruk  (09.02.09 19:20:48) 
gnctrkcll ya da daha başka bir kampanya var mı bu arada? 7tl falan diyor, daha az olur diye düşünmüştüm.


  • sesee  (09.02.09 21:03:49) 
iskv nın indirimi var ama istanbul içi sadece sanırım. onun dısında da bi indirim yok. belki yapıkredi ogrenci kartlarına indirim olabilir.


  • bryan fury  (10.02.09 15:55:33) 
ayrıca, festivalin ankara programı şöyle:

2009.ifistanbul.com
  • hurin  (11.02.09 10:25:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.