[]

Red alert 2 kurarken hata? Nostalaji yapalım dedim olmadı yar.

Sevgili comrad generallar,
Elimde bir adet xp laptop var.

ra2 kurayım dedim, gittim cd'sini bile aldım d&r'dan. kurarken:

"setup.exe bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor" diye bir hata vererek daha setup.exe kuruluma geçeemeden hata vererek kurulumu sonlandırıyor, nedir abicim derdi?anlayamadım gitti.

 
CD de sıkıntı olabilir başka bir bilgisayarda dene önce, aynı sorun devam ederse değiştirirsin. Yok sadecesenin bilgisayarındaysa şu anda ne söylesek yalan olur. Çünkü çok genel bir problem, detay yok.


  • himmet dayi  (14.04.13 11:27:30) 
Sorun senin bilgisayardaysa format at yeniden kur , ben bilgisayara uzun süredir format atmıyor oyunlarda hep böyle ufak tefek sorunlar yaratıyor.


  • Caaannn  (14.04.13 11:34:10) 
uyumluluk modunu denedin mi?


  • ned flanders  (14.04.13 12:12:55) 
serafettin.net/ra2

Yönetici olarak windows xp uyumluğunda çalıştır.
  • serafettinn  (14.04.13 12:24:53 ~ 12:25:32) 
format at yeniden kur nasıl bir çözümdür ya, işi gücü olan adamım bir dünya evrak kürek var bir oyun için format mı atayım, liseli çözümü işte.

buldum gençler xp için safedisc yüklemek gerekiyor. microsoft'un sitesinde safedisc yamasını yükleyin çözüm olur. belki günün birinde başkasına lazım olur diye söyledim.

oyun çalışmıyor diye format filan atmayın, gözünüzü seveyim.
  • corona  (14.04.13 15:35:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.