[]

Konuşmamız lazım

Erkek kişisi bn olarak Bu ay sonunda 3 yıla girecek bir ilişkimiz var. Bu güne kadar sadece benim yüzümden ayrılık noktasına gelmiştik 1 kere 2 yıl öncesii falan kendimi affettirdim - sanıyorum en azından- .

Son 2 haftadır falan bir soğukluk seziyordum hatta 2 kere dillendirmeye çalıştım farklı konularla geçiştirdi. Dün akşam rutin konuşmamız arasında bi anda ''yarın konuşmamız lazım'' dedi..Cevabını bile bile sordum neyle alakalı diye ''bizimle alakalı'' cevabını aldım.. Son zamanlarda çoksık görüşmüyoruz zaten ama okul zamanı neredeyse birlikte yaıyorduk diyebilirim son 10 aydır istanbulda aile evine falan döndü okul bitti.

Aklımda 3 senaryo var 2 si kötü birisi kısmet iyi. o ikisinden biri çıkarsa ağzıma sıçılacağından adım gibi eminim..

1) Ben çok sıkıldım biraz zaman verelim belki heyecan gelir
2) Bendeki sevgi bitti bu saate kadar zorladım artık olmuyo
3) Ben çok sıkıldım buraya kadar

salak değilim kendimi kötü senaryoya hazırladım ilk ihtimali konuşacak biri değil.. diğer iki ihtimalden birini söylerle sizce nasıl davranmalıyım..

NOT: Hala çok seviyorum.. 4. bir ihtimal olan başka birine gönlü kaymış olma ihtimali yok olsa bu zamana kadar beklemez onurlu biridir.

 
bence 4. bi ihtimal var ama ne olduğunu bilmiyorum. yaz buraya lütfen ne konuşursa, çok merak ettim.


  • tescillimarka  (14.04.13 06:37:24) 
çok boktan bir durum kesinlikle: fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net

kötüye yormayayım diyorum hani bazen uzun ilişkilerde insan çok severken bile sürekli artı eksi hesabı yapıyor, bunalıyor, kendini biraz geri çekiyor o muhasebeyi yaparken ve daha sinirli, soğuk vb. olabiliyor. yani eğer problemler varsa bunları dile getirmek istiyor olabilir uyarı mahiyetinde. biraz ilişkiyi gözden geçirin tarafsızca göze batan ne olabilir diyerek, sonra o konuşurken eğer durum dediğim gibiyse söylediklerini dinleyin ve itiraz etmeyin, empati kurun. güven verecek şeyler söyleyin. ama kesinlikle sensiz ölürüm gibi şeylerle arabeske bağlamayın, böyle şeyler bazen çok irkiltici oluyor ve daha çok itiyor insanı. biz eşimle hayatta boşanma, ayrılma kelimelerini telaffuz etmeyiz mesela, 10 sene önce de böyleydi, oyuncak haline getirilmemesi gereken kelimeler bunlar ve bunu o bana öğretmiştir. çok sevsen de bir taviz noktasının olduğunu ve o noktayı geçtiğinde herşeyin kopacağını bilmek insanı küçük oyunlardan, ay sıkıldım, şimdi gel şimdi git tavırlarından alıkoyuyor inan- hoş ben hiçbir zaman eğilimli olmadım böyle şeylere ama.

yani diyceğim o ki, ne söylerse dinle, mantıklı ol, sevdiğini belli et. üç senelik ilişkinin kopma noktasına gelmesi hiç kimse için kolay değildir. böyle birşey olursa suçu ona yükleyerek çıkılmaz noktaya getirmeyin.
  • Elena  (14.04.13 07:42:58) 
3 hafta önce aynı adımlardan geçerek 2 yıllık ilişkisi bitmiş biri olarak söylüyorum ki, %90 hayırlı bir şey olmayacak bu işin sonu.

4. ihtimali de düşünme, çünkü bir an bile inanırsan başkası olduğuna, çektiğin acı beşe ona katlanır, dayanamazsın. bırak başkası varsa da sen bilme. "ignorence is blessing" diye boşuna dememişler. geçen 3 senenin güzel anılarını hatırlayarak avun sen de.

ve emin ol bu şıklardan 2.si en çok can yakan. hayatının en önemlisi yaptığın kişinin "sevmiyorum seni artık" demesi kadar koyan bir şey var mıdır ki? yani demem o ki, sebebini bile sorma bence. ben sordum pişman oldum.

ha inşallah hayırlı bir sonuca varır da ben yerim bu bütün yazdıklarımı seve seve.
  • the thing that should be  (14.04.13 10:40:56) 
yani nasıl davranman gerektiğine sen karar ver. karşındaki istemiyor ve bitirmeye hazırlanmış belli ki. sen istiyor musun? istiyorsan, o bitirelim dediğinde tekrar deneyelim diyecek misin? tekrar denemek istiyorsan, düzeltmek için ne yapacaksın? bunları düşün. düşünmeden, tekrar deneyelim demek de saçma olur. tekrar denemeyi sen de istemiyorsan ki çok seviyorum diyorsun istediğini düşünüyorum, o halde devam edelim diyeceksin. devam etmek için de sebepler lazım. bunları düşün hazırlan.


  • girl in a coma  (14.04.13 12:45:40) 
2. şık oldu ama eminim olay sevginin bitmesi değil azalması diye düşünüyordum. '' şu saatten sonra ayrılsak sevgilimi değil ama çok iyi anlaştığım canımın yarısı bir dostumu kaybederim sen olmadan imkanı yok mutlu olamam ama sevgim azaldı'' dedi ve biraz zaman istedi benden kafasını dinlemek için bende tamam dedim. içimde ister istemez acaba düzelir mi var ama şu yukardaki cümle benim ağzıma sıçtı bitirdi beni yani ölseydim de o cümleyi duymasaydım yok böyle bir acı cidden


  • veilofsin  (15.04.13 00:11:49) 
dostum sevgisi bitmiş kızın, bi alışkanlık kalmış geriye. onu da bitirmek için senden ayrı kalmaya çalışıyor. geçmiş olsun. çok üzme kendini.


  • tescillimarka  (15.04.13 00:23:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.