[]

HDD - Wireless modem

Bana fiyat/performans oranı yüksek tavisye edebileceğiniz harici harddisk ve wireless modem var mıdır acaba?




 
Wireless Modem: USRobotics Wireless ADSL2+ Router (USR9114)
www.usr.com

Harici HDD: Philips 500 GB ya da SeaGate FreeAgent 500 GB
  • trimpot  (09.02.09 09:32:11) 
bugün ben de seagate 500 gb 2.5" likten alıcam galiba. yorumları okudum güzel, dün ürüne de baktım, küçük hafif. iş görür heralde.


  • brkylmz  (09.02.09 09:40:04) 
Bu 1tb Philipsler ne derece güvenlidir hani alsak bozulsa mazallah evlat acısı gibi...
bi de seagate in 750gb sini gördüm... ama onu gözüm çok tutmadı çok küsüratlı...

philips 500 gb şu an en çok aklıma yatan
  • ciyanni  (09.02.09 10:11:48) 
hdd western digital derim. genelde sabit duracaksa, sık sık taşınmayacaksa 3.5 inç 7200rpm kafana göre bir şeyler al.
modem olarak da airties bence.

  • sanal uyku  (09.02.09 16:29:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.