[]

zonguldak'ta ne nerede yenır?

Merkezdeyım, ferah lokantası dısınde nerede yemek yıyeyım? Aracım yok. Ama yururum, ona gore ortaya guzel bı sey yaparsanız =o)




 
Efenaz iyidir.


  • cok sey hakkinda az sey bilen adam  (12.04.13 15:29:01) 
Zonguldak bilindiği üzere dernekler ve lokallar şehri. Bu sebeplen;

1- Çarşıda, adliye ile gümrüğün arasında, orduevinin hemen karşısında sahilde Maden Mühendisleri Odası Lokali var. Buranın manzarası on nümero. Balıkta son demleri yaşıyoruz, bu yüzden balık pek olmayabilir mezgit vardır, köftesi güzeldir.

2- Fenerde, Deniz kulübü.
3- Fenerde, Maden Mühendisleri derneği lokali.
4- Fenerde, TMMOB lokali.
5- Çarşıda orduevinin üstünde, merdivenle çıkabileceğiniz ZTSO lokali.
6- Çarşıda orduevinin yanında Zonguldak gazeteciler derneği lokali.
7- Çarşıda ZTSO'nun yanında GAGA.
8- Fenerde arabada köfte-ekmek satan leş gibi iki tane araba var. Bir dünya insan, maden ocağı sahipleri vs. yediğine göre bir hikmet olmalı.

Bir yer daha var çarşının içinde, üst geçidin aralarında mıydı neydi, güzel bir yerdi, sulu yemek yapan, sütlacı çok iyiydi. unuttum adını, üç harfli bir adı vardı.

Taş fırın'da unlu mamuller, laz böreği iyidir tadına bakılabilir.

@dafuq dediği gibi sahildeki balıkçı iyidir.hesapta kol gibi girmez.
  • corona  (12.04.13 15:32:56) 
madenci anıtına gelmeden gazi ilköğretim okulu civarında ismi olan as urfa ve çatı kebap bulunuyor. emral çarşısı civarında halil ibrahim sofrası bulunuyor. onun dışında iskeleye uğrayıp rakı - balık yapabilirsin. merkez'de öyle kente özel şeyler yapan bir mekan bulamazsınız hepsi birbirinin taklidi oldu. ereğli'de olsaydın şöyle kocaman bir kıymalı pide yerdin ( offfff )..

zonguldak eski zonguldak değil - hey gidi heeeyy...

birde unutmadan çarşı içinde su böreği ve kır pidesi satan mekanlar bulunuyor.. @corona bolca yer tarif etmiş. lokallerin manzaraları çok ama çok iyidir ama bayarsın hiç bulaşma. çarşı'da kokoreç yaptırıp iskelede bir banka oturup manzaraya karşı yesen daha çok zevk alırsın.

kardırga yokuşuna gelmeden medyatik döner var. adından büyük bir mekan gibi hayal edebilirsin ama ufak şirin bir mekan. bir döner yapıyor ekmeğin hemen ardından parmaklarını da yersin. o sırada duvardaki resimlere bakarak zonguldakspor'un geçmişte ne kadar başarılı bir futbol kulübü olduğunu görebilirsin..

afiyet olsun...
  • synche  (12.04.13 15:35:38 ~ 15:55:15) 
45dk da ereğlidesin, kime sorsan gösterirler, hasan kuru pidecisi diye sor
sırf bu pide için istanbuldan gidip geliyorum bazen

  • facebook  (12.04.13 17:12:39) 
+1 sahilde rakı balık yap


  • mega idea  (12.04.13 17:30:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.