[]

facebook sorusu

hocam şimdi arkadaşınız olmayan birinin profiline sık sık giriyosunuz. örneğin SSG olsun.. sonra facebook arama yerinden A ya bastınız "SSG" olarak otomatik tamamlıyor ya hani. o kısım nasıl temizleniyor?




 
temizlenemiyor, ama çok uzun süre o kişinin profiline bakmazsanız aramalar kısmından düşüyor ismi. alternatif yöntem olarak merak ettiğiniz kişinin profiline ortak bir arkadaşınızın arkadaş listesinden girip bakmak. o zaman arama çubuğunda belirmiyor.


  • quasiromantic  (12.04.13 12:07:47) 
bir de aynı şekilde madem onun en üstte çıkmasını istemiyosunuz. atıyorum adı ahmet ve en üstte çıkıyor. sizde abdurrahmanın sayfasına çok bakın ve o üste çıksın


  • metehan01  (12.04.13 12:13:27) 
Gizlilik ayarlarına gelin ve oradan 'hareketler dökümünü kullan' adlı 2. sıradaki seçeneği tıklayın.Daha sonra sol tarafınızda bulunan 'fotoğraflar, beğenmeler, yorumlar' kısmının hemen altındaki daha fazla seçeneğine tıklayın ve en aşağıda göreceğiniz 'ara' kısmına tıklayın.Tutulan kayıtları görecek ve arama kayıtlarını sil seçeneği ile silebileceksiniz.


@quasiromantic ; Demek sadece tutulan log temizlenebiliyor benim yaptığım işlem ile.Arama kayıtları hala duruyor sahi :@ Nedense kayıtları sildikten sonra kontrol etme ihtiyacı hissetmedim.Teşekkürler.
  • lisko  (12.04.13 14:55:11 ~ 15:45:19) 
@lisko öyle olmuyor maalesef. mesela arama geçmişi bomboşken bile arkadaş olmadığınız (ama profiline sıkça baktığınız) kişinin baş harfini yazınca hemen çıkıyor yine. nedense o 'gözetlenen' kişilerin listesini manuel olarak sildirmiyor facebook. ancak uzun süre bakmayınca gidiyor.


  • quasiromantic  (12.04.13 15:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.