[]

Karadeniz Tatili

2 kişilik ve 4-5 günlük bir tatil olacak. Detaylarıyla araştırmaya girişeceğim tabii ki de, önce araştırma alanını biraz daraltabilirim belki diye, bilen, görenlerden tavsiye alayım dedim.

1. Haziran ya da Eylül ayında gidilecek. a) Mevsim açısından ve b) Fiyat açısından hangi ayda gidilsin?

2. Tam mevsiminde vıcık vıcık turist kaynayan yöreler olmamak koşuluyla; sessiz, sakin, güzel olması sebebiyle nerelere mutlaka gidilsin? (Hiçbir sınır yok şimdilik, Bolu'dan Artvin'e kadar olabilir)

3. Nerelerde konaklanılsın(otel mi, pansiyon mu vesaire...)? Fazla lüks beklentimizin olmadığını ve ayrıca temiz ve mütevazı yerlerin tercih sebebi olduğunu belirteyim.

Bunlar haricinde sizin de eklemek istedikleriniz olursa(ulaşım mesela)(İstanbul'dan hareket edilecek) ve belirtirseniz; ayrıca, tavsiyelerinizde fiyatı da mümkün olduğunca altta tutmaya çalışırsanız sevinirim.

Not: Turlar tercih edilmeyecek.

Teşekkürler...

 
zigana yaylasındaki karaçam ağaçlarının arasındaki ahşap evlerde, kırdaki çiçekler otlatan koyunlar .. biraz da çam sakızı ve kekik toplarsınız..


  • expressive  (11.04.13 19:30:28 ~ 19:33:48) 
1. Fiyatlar hakkında bir bilgim yok ama Eylül ayında genellikle Doğu Karadeniz'de yağmurlar başlar. Bu yüzden Haziran'da gitmenizi tavsiye ederim.
2. Turist illa ki olacaktır ama Rize'de Ayder'e, Artvin'de Maçahel'e mutlaka gidin. Hatta Artvin'e gitmişken Batum'a geçip, günübirlik gezebilirsiniz.
3. Eğer lüks beklentiniz yoksa tabii ki de pansiyonda kalın. (Gürcü hayat kadınlarına dikkat:)
  • jacque  (11.04.13 19:55:31) 
Uzungölede gidin sabah sisler arasında mis olur oralar. hemen girişinde pansiyonlarda var öyle pahalı falan değildi en son.


  • efsane  (11.04.13 20:11:41) 
yağmur ve soğuk sebebiyle haziranda gitseniz daha iyi.
mutlaka gidilsin dediğim yerler de şunlar: ayasofya müzesi (trabzon), sümela manastırı, fırtına deresi, zilkale ve ayder. onun dışında da her bulduğunuz yaylaya çıkın bence =)

  • bxgx  (11.04.13 20:19:14) 
sümela manastırına gitmeyi sakın unutma onun 2 km gerisinde ormanın ortasında çok güzel bir pansiyon var hem ucuz hemde kahvaltısı harika.adını unuttum ama oraya gidince sorarsan hemen bulursun.


  • metinfk  (11.04.13 21:47:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.